Aleix Gómez, renovat fins al 2021

Aleix Gómez, renovat fins al 2021

El jove extrem blaugrana, que ha signat la primera temporada completa al primer equip, continuarà progressant sota les ordres de Xavi Pascual, com a mínim, tres temporades més

Després de les renovacions de Raúl Entrerríos, Aitor Ariño, Timothey N’Guessan i del tècnic Xavi Pascual les últimes setmanes, aquest dijous ha estat Aleix Gómez qui ha ampliat el seu contracte amb el FC Barcelona. El jove extrem dret ha signat l’ampliació del vincle fins al 2021 acompanyat del directiu responsable de la secció d’handbol, Joan Bladé, i del mànager esportiu, David Barrufet.

Aleix Gómez ha completat la primera temporada com a jugador del primer equip, tot i comptar amb fitxa del filial a l’inici de curs. L’extrem dret blaugrana, que va arribar al Club en categoria infantil procedent de l’OAR Gràcia de Sabadell, ha anat cremant etapes fins a fer-se un lloc al conjunt de Xavi Pascual. Campió d’Europa i del món en categoria júnior, Aleix Gómez ha anat guanyant protagonisme a poc a poc al Palau. Després de debutar l’1 d’octubre del 2014 amb el primer equip, va anar tenint aparicions fins que aquest curs hi ha tingut una presència total.

El ‘41’ blaugrana ha disputat 47 partits, en els quals ha marcat 118 gols, amb actuacions molt destacades als quarts de final de la Super Globe (9 gols) i en les dues primeres jornades de la segona volta de la Lliga Asobal (15 gols).

Declaracions d’Aleix Gómez:

“Em van donar l’oportunitat a l’inici i em va sortir una bona Super Globe, i han seguit confiant en mi”.

“Em sento molt estimat pel vestidor, em van acollir molt bé quan vaig arribar”.

Declaracions de David Barrufet:

“Tot i que va començar la temporada amb fitxa del segon equip, confiàvem en ell, i aquí, quan demostres que pots ser-hi, es recompensa”.

“L’Aleix és un jugador molt jove amb creixement per endavant i des del Club estem molt contents que hagi renovat. De moment són tres anys, però segur que en seran molts més”.

“És un dels jugadors amb més projecció, i hem de seguir treballant amb ell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut