Acord per a l’ampliació de contracte de Xavi Pascual

Acord per a l’ampliació de contracte de Xavi Pascual

L’entrenador del Barça Lassa d’handbol, que és al càrrec des del febrer del 2009, seguirà al capdavant de l’equip fins a la temporada 2021/22

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb l’entrenador del Barça Lassa d’handbol Xavi Pascual per ampliar el seu vincle amb el Club per quatre temporades més. D’aquesta manera, el tècnic seguirà al capdavant de l’equip fins a la temporada 2021/22.

Xavi Pascual va assumir les regnes del primer equip blaugrana el 9 de febrer del 2009, quan el Club va decidir rellevar Manolo Cadenas. Des d’aleshores, el tècnic barceloní no ha parat de sumar títols fins a un total de 43 com a primer entrenador. L’últim, tot just aquest mateix diumenge, va ser la Copa del Rei que es va guanyar al Madrid Arena contra el Logroño La Rioja.

L’etapa del tècnic al capdavant de l’equip s’allargarà, com a mínim, per quatre temporades més, en què l’equip seguirà lluitant per tots els títols que disputa, com ha fet des de la seva arribada. Dues Lligues de Campions, tres Super Globes, vuit Lligues Asobal, set Copes del Rei, vuit Copes Asobal, vuit Supercopes d’Espanya i set Supercopes de Catalunya formen un palmarès d’autèntic luxe per a un entrenador amb ADN Barça.

Amb la temporada quasi bé acabada, l’equip ja suma cinc títols i encara en pot sumar un més. Després de disputar les dues últimes jornades de la Lliga Asobal, el Barça Lassa jugarà la final de la Supercopa de Catalunya el dimecres 23 de maig (20:45h) contra el Fraikin Granollers a Agramunt. Aleshores, Xavi Pascual posarà fi a la seva novena temporada completa i començarà a pensar en el nou curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut