Cinquena Copa del Rei consecutiva per al Barça Lassa

Cinquena Copa del Rei consecutiva per al Barça Lassa

Els blaugrana amplien encara més el seu domini al palmarès de la competició amb el 22è títol després d’imposar-se en la final al Logroño La Rioja al Madrid Arena (35-28)

El Barça Lassa segueix sumant títols al seu palmarès i allarga l’hegemonia en les competicions domèstiques. El conjunt de Xavi Pascual ha aconseguit aquest diumenge la 22a Copa del Rei de la història de la secció, en imposar-se en la gran final al Logroño La Rioja per 35 a 28. D’aquesta manera, a més, els blaugrana sumen la cinquena Copa del Rei de manera consecutiva en l’estrena de Madrid com a seu de la competició.

Els homes de Xavi Pascual han anat de menys a més durant la competició, en què han disputat tres partits en tres dies. La primera jornada, amb el duel de quarts, va començar amb desencert, i la victòria contra l’Atlético Valladolid es va decidir en el tram final (34-30). Unes hores més tard, el Puente Genil era l’obstacle a les semifinals, i els culers es van imposar amb més solvència per 36-27. Ja a la final, es creuava un rival, a priori, de més potencial segons la classificació de la Lliga Asobal. El Barça Lassa, però, ha imposat el seu joc i s’ha endut una Copa del Rei molt desitjada.

En l’apartat individual, el gran col·leccionista de Copes del Rei –com de la resta de títols- és el capità Víctor Tomàs, que ja acumula nou campionats copers. El segueixen Viran Morros, amb set –cinc amb el Barça Lassa i dos més amb el Ciudad Real-, Ariño –totes amb el Barça- i Entrerríos, amb sis –una d’elles amb l’Ademar de Lleó-, i Sorhaindo, amb cinc. Xavi Pascual, per la seva banda, suma la seva setena Copa del Rei des que es va fer càrrec de l’equip l’any 2009.

“La clau ha estat l’unitat de l’equip”

La Copa és un títol que tanca la temporada amb cinc trofeus. Un repte molt difícil, però que el Barça Lassa acostuma a repetir durant les temporades. Malgrat que aquest any no s’han pogut superar els vuitens de la Champions, l’equip s’ha refet. Un aspecte que tots han valorar positivament. Entrerríos el primer, quan ha assegurat que “la clau de l’èxit és l’unitat”. “L’equip s’ha aixecat i ha costat, però ara som campions”, ha afegit. Paraules recolzades també pel capità, un Víctor Tomàs que li ha donat importància al fet de guanyar cinc títols: “És molt difícil, s’ha de confiar en aquest equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut