Raúl Entrerríos renova per a dues temporades

Raúl Entrerríos renova per a dues temporades

El central asturià, segon capità de l’equip, ha signat l’ampliació de contracte fins al 30 de juny del 2020, i a partir d’aleshores continuarà al Club formant part de l’equip tècnic

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador del Barça Lassa d’handbol Raúl Entrerríos per ampliar el vincle contractual existent fins a la fi de la temporada 2019/20 com a jugador del primer equip, i fins a la fi del curs 2023/24 com a membre de l’equip tècnic del Club. L’asturià ha signat l’ampliació de contracte a les oficines del Club acompanyat del directiu responsable de la secció, Joan Bladé, i el mànager esportiu, David Barrufet.

D’aquesta manera, el segon capità de l’equip blaugrana seguirà en actiu sobre les pistes dues temporades més, fins als 39 anys, i després passarà a formar part de l’estructura tècnica de la secció.

Raúl Entrerríos va arribar al Palau Blaugrana a l’estiu del 2010 procedent del BM Valladolid, i com a blaugrana ha guanyat tots els títols possibles. Dirigeix l’equip amb sobrietat, fantasia i decisió, assumint responsabilitats en moments clau dels partits i liderant des de la discreció. L’asturià és segon capità de l’equip des del curs passat, cosa que demostra el pes que té dins d’un vestidor de campions.

Com a barcelonista, el ‘9’ del Palau ha guanyat dues Lligues de Campions (2011 i 2015), tres Super Globes (2014, 2015 i 2018), vuit Lligues Asobal, quatre Copes del Rei, set Copes Asobal, sis Supercopes d’Espanya i sis Supercopes de Catalunya. Un total de 36 títols per al petit dels Entrerríos, ja que el seu germà gran, l’Alberto, també va vestir de blaugrana el curs 2001/02. D’aquí a uns dies, a Madrid, buscarà un altre títol amb la Copa del Rei que es disputarà els dies 4, 5 i 6 de maig.

Declaracions de Raúl Entrerríos:

“Estic molt feliç de continuar aquí. Hi sóc des de ja fa uns quants anys i segueixo amb la mateixa il·lusió que el primer dia”.

“És una etapa molt maca de la meva vida. He arribat a un lloc on puc fer el que m’agrada al màxim nivell i a un gran club que brilla en molts esports”.

“S’ha de valorar la dificultat que tenen les competicions. Ara és moment de valorar tot el que hem aconseguit en els últims anys”.

Declaracions de David Barrufet, mànager esportiu de la secció:

“Per a nosaltres era molt important que el Raúl renovés, és un dels millors centrals del món. Fa molts anys que està al Club i ens aporta moltes coses”.

“Seguirà com a jugador i després com a tècnic, perquè creiem que ens pot ajudar molt tant a la base com al primer equip amb la seva experiència”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut