Gonzalo Pérez de Vargas amplia contracte fins al 2023

Gonzalo Pérez de Vargas amplia contracte fins al 2023

El porter de Toledo ha ampliat el seu vincle amb el FC Barcelona, que finalitzava el 2020, i afirma que “era un somni ser un jugador amb un paper important al Barça”

Gonzalo Pérez de Vargas ha segellat l’ampliació del seu contracte amb el FC Barcelona fins al 2023. El porter blaugrana i el Club han arribat a un acord per renovar el vincle que uneix ambdues parts. La signatura del nou lligam del toledà amb el Barça Lassa s’ha signat aquest dimecres a les oficines del Club, en un acte en què el porter ha estat acompanyat del directiu responsable de la secció, Joan Bladé, i del mànager esportiu de l’handbol blaugrana, David Barrufet.

L’’1’ del Barça Lassa es troba en un dels millors moments de la seva carrera. La temporada passada va ser inclòs en l’Equip Ideal de la VELUX EHF Champions League com a millor porter de la competició, i va ser una assegurança sota pals en totes les competicions. En l’última Lliga Asobal, Gonzalo va registrar un percentatge d’aturades del 40% en el total de 612 llançaments que li van fer i va acabar sent nomenat Millor Jugador de la competició.

Formació i creixement de la mà del Barça

El porter de Toledo, de 26 anys, va arribar al Barça la temporada 2007/08 per incorporar-se a les categories inferiors, i dues temporades després, el 19 de setembre del 2009, va debutar oficialment amb el primer equip. Per seguir la seva evolució va ser cedit al BM Granollers (2011/12 i 2012/13) i després al Toulouse francès. Es va convertir en internacional absolut i va ser el millor jugador jove de la lliga francesa. Un rendiment excel·lent que li va valer el retorn al FC Barcelona el curs 2014/15 per compartir porteria amb Saric.

Durant tota la seva trajectòria al Barça ha sumat fins al moment dues Champions League, quatre Lligues Asobal, quatre Copes del Rei, cinc Copes Asobal, dues Super Globes, cinc Supercopes d’Espanya i cinc Supercopes de Catalunya. A més, amb la selecció espanyola ha guanyat un bronze (2014) i una plata (2016) als Campionats d’Europa.

Declaracions de Gonzalo Pérez de Vargas:

“Tant de bo pugui estar al Barça molts anys més. Sento que sempre se m’ha tractat molt bé, i ara tinc un rol més important a l’equip del que em podria haver imaginat”.
“Era un somni no només jugar al Barça, sinó lluitar per tot i sent-ne un jugador important”.
“Estic al millor club possible. Tinc molts anys d’handbol, espero que els puguem omplir de títols”.

Declaracions de David Barrufet, mànager esportiu de la secció:

“Des del moment que va arribar a les categories inferiors tots vam veure que el Gonzalo tenia moltes possibilitats de triomfar”.
“Per a tots és molt bo que un jugador com el Gonzalo tingui el seu nivell. La porteria és la posició més important de l’handbol, i ell, a banda de ser un gran porter, té el respecte dels companys, dels rivals i del públic”.
“Si preguntes qui són els tres millors porters del món, el Gonzalo sempre ha d’estar a la llista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut