Una gran final que posa a prova el millor Esquerdinha

Una gran final que posa a prova el millor Esquerdinha

El pivot brasiler és el segon màxim golejador de l’equip, amb 32 dianes, i arriba a l’eliminatòria decisiva plenament consolidat i com una assegurança de gol

La LNFS 2017/18 s’acosta al seu final. I el FC Barcelona Lassa vol que s’acabi tenyint de blaugrana. Per fer-ho, els d’Andreu Plaza hauran de superar l’Inter, l’actual campió i dominador del panorama del futbol sala nacional i europeu. Però els blaugrana, confiats i amb moltes ganes, afronten aquesta eliminatòria en una clara línia ascendent.

D’armes per derrotar els madrilenys no en falten, especialment en la faceta ofensiva. Perquè Ferrao, amb 43 gols, és el jugador més inspirat de cara a porteria. Però si es mira el següent de la llista tampoc no es queda curt. I és que Esquerdinha ja suma 32 gols en total aquesta temporada en totes les competicions, 24 a la Lliga. Per a ell, una de les claus d’aquests registres es troba en el seu estat actual de forma: “Estic molt bé físicament, motivat, en un moment personal molt bo. Després d’un inici d’any amb alguns problemes, des de la Final Four de la UEFA Futsal Cup he anat millorant i he aconseguit estabilitzar-me. Tinc la confiança dels meus companys i del cos tècnic, i això m’ajuda encara més dins de la pista”.

I és que, precisament, Saragossa va significar l’explosió definitiva d’Esquerdinha. Tot i no ser decisiu, ja va marcar contra l’Inter a les semifinals (2-1), i va fer un hat-trick en el partit per al tercer i quart lloc contra el Györ (1-7). Posteriorment, però, va marcar també en la final de la Copa del Rei contra el Jaén (4-3) i en els dos partits de la semifinal de la LNFS contra ElPozo Múrcia (3-2 i 2-4).

"El nostre punt fort és que tots lluitem per ajudar el company"

A tots aquests gols, a més, se suma el hat-trick que ja va marcar contra el Movistar Inter, al Palau, en el partit de la primera volta de la fase regular (3-3). Per a ell, però, el que importa és el present: “Aquests partits són difícils de jugar. Sí que és cert que he marcat en els darrers partits contra ells, i que porto una bona ratxa, però la sèrie es decidirà per petits detalls. Espero estar a l’altura del equip”.

Perquè, per al brasiler, la clau recau en “el bloc”: “Hem de ser un equip fiable, compacte. I el nostre punt fort és que tots lluitem per ajudar el nostre company. Estem davant d’una eliminatòria molt igualada, però que esperem que acabi amb final feliç”.

Joselito i Rivillos, els escuders del gol

Tot i que les mirades es troben pendents de Ferrao i Esquerdinha, hi ha dos futbolistes més que també estan fent una temporada excepcional. Es tracta de Joselito i Mario Rivillos, que superen la vintena de gols aquest curs. El madrileny n’ha fet 21 a la Lliga, 26 en total, mentre que l’andalús en suma 25 en total, 19 a la LNFS. Així doncs, tots dos ja tenen l’Inter entre cella i cella.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut