Movistar Inter – FC Barcelona Lassa: S’escapa la final (2-1)

Els d'Andreu Plaza dominen el partit de les semifinals, però dos gols d'Ortiz superen un conjunt blaugrana que ho ha donat tot però que no ha tingut sort

No ha pogut ser i el FC Barcelona Lassa ha caigut a les semifinals de la UEFA Futsal Cup. No ha estat per falta de ganes o ocasions, però la sort no ha acompanyat els d’Andreu Plaza a Saragossa. El domini que ha exercit el Barça, doncs, no ha estat suficient per doblegar un Inter que ha colpejat amb dos gols d’Ortiz en dos moments clau: a l’inici, amb un 1-0 ràpid, i al tram final, quan el Barça més a prop estava del triomf després de l’empat d’Esquerdinha.

Però és que de fet ja el resultat al descans hauria pogut ser diferent si l’encert hagués estat més del cantó dels barcelonistes. Tanmateix, l’inici contundent de l’Inter, que s’ha avançat amb un gol d’estratègia d’Ortiz (1-0, min 4), ha fet mal als catalans.

Joselito ha estat el primer a intentar neutralitzar-lo (min 5). Léo Santana també ha tingut una oportunitat clara (min 8), i Aicardo ha posat a prova els reflexos de Jesús Herrero (min 9). La més perillosa, però, ha estat per a Ferrao, que, en una gran jugada, ha estavellat la pilota contra el travesser (min 14). El brasiler, a més, ha tingut l’última de la primera part, però aquest cop el seu xut ha marxat un pèl massa creuat.

Esquerdinha fa justícia...

La tònica no ha canviat després del descans, i el Barça ha continuat buscant el gol de l’empat. L’aparició de Jesús Herrero en dos un contra un amb Léo Santana i Joselito ho ha posat difícil, però finalment Esquerdinha, després d’una passada de Rivillos, ha aconseguit el que el Barça feia estona que buscava: l’empat (1-1, min 29).

...però Ortiz colpeja de manera definitiva

L’alegria de la grada blaugrana al pavelló Príncipe Felipe, però, no s’ha pogut mantenir durant gaire estona. Perquè, en una contra, Ortiz ha clavat la pilota per la creueta i ha fet saltar enlaire el premi que el Barça havia aconseguit amb tant d’esforç (2-1, min 31). Un resultat que ja ha estat definitiu, malgrat que Andreu Plaza ha utilitzat el porter jugador a manca de quatre minuts per al final i les ocasions han continuat arribant. Malauradament, cap ha pogut entrar, i el Barça haurà de lluitar per la medalla de bronze diumenge contra el Györ.