Györ – FC Barcelona Lassa: El bronze és blaugrana (1-7)

Els d’Andreu Plaza tornen de Saragossa amb la tercera posició de la UEFA Futsal Cup, després de superar el conjunt hongarès a la final de consolació amb un hat-trick d’Esquerdinha, un doblet de Ferrao i els gols de Rivillos i Lozano.

El Barça Lassa ha aconseguit superar el Györ en la final pel tercer i el quart lloc i torna cap a Barcelona amb la medalla de bronze de la UEFA Futsal Cup. Tot i ser un partit difícil de jugar, després de l’eliminació a les semifinals davant l’Inter, els d’Andreu Plaza han pogut tancar la temporada europea del retorn a la Champions amb victòria després del hat-trick d’Esquerdinha, un doblet de Ferrao i les dianes de Rivillos i Lozano. Partit que, a més, ha deixat dues dues. I és que Esquerdinha ha igualat el rècord de quatre gols -que ell mateix ja tenia- en una edició de la Final Four, mentre que Rivillos s'ha convertit en el tercer jugador que marca amb Inter i Barça en una Final Four després de Gabriel i Torras.

Tot plegat, abans d’iniciar les darreres setmanes de competició oficial, amb la final de Copa i la LNFS a l’horitzó. Abans, però, calia guanyar el Györ. I tot i que els de Javi Rodríguez han plantat cara i s’han mostrat sòlids, especialment a la primera meitat, s’ha acabat assolint. El doblet d’Esquerdinha durant el primer temps ha estat el primer pas. Especialment perquè ha marcat l’1-2 just abans del descans i ha trencat l’empat que havia fet l’exjugador del Barça B Alex Constantino.

Un gol important, perquè a la represa, i malgrat que ha costat trencar la resistència hongaresa, el partit s’ha obert. Encara més quan Esquerdinha ha transformat el seu hat-trick amb un xut llunyà (1-3, min 28), ja que ha iniciat un període en què s’han marcat cinc gols en set minuts, amb dues assistències de Roger. A banda d’Esquerdinha, els golejadors han estat Rivillos, Ferrao (x2) i Lozano, que han trobat porteria per fer un 1-7 (min 34) que ha resultat definitiu i que tanca la UEFA Futsal Cup 2018.