ElPozo Murcia - Barça Lassa: Triomf que val un premi doble! (2-4)

Els culers han superat amb claredat els murcians i aconsegueixen accedir a la final contra l’Inter i també classificar-se per a la propera edició de la UEFA Futsal Champions League

Victòria de prestigi i a la final! Els culers han superat amb claredat a ElPozo Murcia (2-4) i certifiquen l’accés a la final de la Lliga, on es veuran les cares davant l’Inter Movistar. A més, és un triomf amb doble premi, ja que els homes d’Andreu Plaza han tancat també la classificació per a la propera edició de la UEFA Futsal Champions League. Els barcelonistes, igual que la passada temporada (als penals), superen les semifinals amb un gran triomf a Múrcia.

Un inici ideal

El matx ha començat de la millor manera possible, i és que als 15 segons de joc, el Barça ja guanyava. Gran recuperació d’Aicardo i el ‘2’ blaugrana ha definit a la perfecció per situar el 0-1. Tot i que els locals dominaven la possessió, eres els d’Andreu Plaza qui més perill creaven en atac, i el segon gol blaugrana ha acabat arribant. Gran contraatac barcelonista i Lozano ha assistit per Esquerdinha, que ha anotat el 0-2 (minut 8).

Després d’un inici perfecte, els culers encara han obert més escletxa al marcador amb un xut llunyà de Rivillos, que ha superat a Fabio per fer el 0-3 (minut 15). Tot i així, els locals han pogut retallar distàncies a falta de dos minuts per al final mitjançant Piqueras, que ha caçat un rebot dins l’àrea (1-3, minut 18) per marxar al descans amb opcions per a tots dos equips.

Lozano sentència

El Barça Lassa ha sortit a la segona meitat igual que a la primera, controlant el joc i en busca d’un gol que apropés encara més cap a la final i així ha estat. En un intercanvi de cops amb ocasions per a tots dos equips, ha acabat sent Sergio Lozano qui anotés l’1-4 (minut 31) després d’una gran recuperació en atac. A més, Paco Sedano ha estat un mur sota pals, salvant les arribades locals.

Els darrers minuts, ElPozo ho ha intentat amb porter-jugador i els culers han estat a punt d’aconseguir el cinquè, però han sigut els locals qui han maquillat el marcador amb el 2-4 definitiu, obra de Pito als darrers segons de partit. Finalment, triomf blaugrana que els permet accedir a la final sense la necessitat de jugar el tercer partit i s’enfrontaran a l’Inter, que també ha superat en dos partits al Jaén en l’altra eliminatòria. Cal recordar que la final (al millor de cinc partits) començarà el 7 de juny a Torrejón (21.15 hores) i amb el factor pista a favor del conjunt madrileny. Una final amb els mateixos protagonistes que en les dues anteriors, però on els blaugrana intentaran trencar la ratxa i coronar-se campions.