Abanca Ademar León – FC Barcelona Lassa: Un títol en joc per acabar l’any

Abanca Ademar León – FC Barcelona Lassa: Un títol en joc per acabar l’any

Els blaugranes s’enfronten a l’amfitrió de la competició amb les bones sensacions de la semifinal i amb l’objectiu de tancar el 2017 amb la seva setena Copa Asobal consecutiva al sarró

El Barça Lassa té l’oportunitat d’acomiadar l’any 2017 aixecant un nou títol. Aquest diumenge, el conjunt de Xavi Pascual disputa la final de la Copa Asobal a Lleó contra l’equip amfitrió, l’Abanca Ademar, a les 16:45 hores. Blaugranes i lleonesos s’enfronten en l’últim partit de l’any amb el mateix objectiu: aixecar la safata de campions. Per al Barça Lassa, en cas de victòria, seria el setè títol de manera consecutiva –cinc d’ells a Lleó-, i el 13è en el total del palmarès de la competició.

Els blaugranes es van classificar per a la seva 10a final consecutiva en imposar-se de manera clara i contundent al Quabit Guadalajara (36-22) en un partit molt complet de tot l’equip, amb un Gonzalo Pérez de Vargas inspirat sota pals i Ariño (7) i N’Guessan (6) com a màxims golejadors. D’aquesta manera, el Barça Lassa es va treure l’espina de l’empat contra l’equip de l’Alcarria, que havia tallat la històrica ratxa de victòries a la Lliga Asobal. L’Ademar, per la seva banda, va accedir a la final de manera més ajustada, amb un triomf per la mínima (24-23) contra l’Helvetia Anaitasuna.

Aquesta temporada ja s’ha viscut un partit entre l’Ademar de Lleó i el Barça Lassa al Palacio de Deportes de León. Va ser a la jornada 4 de la Lliga Asobal, i els de Xavi Pascual es van imposar per 21-26 en un partit d’accent francès, ja que Dika Mem (8) i N’Guessan (6) en van ser els protagonistes golejadors.

Després d’un inici dubitatiu a la Lliga, l’equip dirigit per l’exblaugrana Rafa Guijosa es va classificar per a la Copa Asobal com a amfitrió, però també de manera esportiva, després de tancar la primera volta en quarta posició.

Després de la segona semifinal, Xavi Pascual va valorar l’emparellament amb l’equip de Lleó, destacant que “s’han tret la pressió de sobre de no arribar a la final; això els converteix en un equip molt perillós”. El tècnic blaugrana es va mostrar molt satisfet de la feina feta a la semifinal, però va assegurar que “els partits sempre són diferents”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut