Barça Lassa – Quabit Guadalajara: A la final amb golejada (36-22)

Els de Xavi Pascual superen de manera clara el seu rival a semifinals en aprofitar a la perfecció els contracops i les pèrdues de pilota

El Barça Lassa s’ha classificat per a la final de la Copa Asobal, que se celebra a Lleó, en vèncer amb comoditat el Quabit Guadalajara per 36-22. Una gran primera part, amb actuacions superbes de Perez de Vargas, N’Guessan i Victor Tomás, ha deixat quasi sentenciat un matx que els blaugranes han tancat amb una segona part més conservadora. Tant barcelonistes com castellanomanxecs han abaixat el ritme de joc, però no han disminuït els gols.

Primera meitat excel·lent

A la primera part els de Xavi Pascual han imposat la seva superioritat davant d’un Guadalajara que s’ha vist desbordat pels contracops blaugrana. El partit ha començat igualat. Tant els culers com els castellans gaudien de bones jugades, però només el Barça ha estat capaç de transformar les seves ocasions en gol. Un determinant Pérez de Vargas, que ho ha aturat gairebé tot a l’inici del partit, ha permès als barcelonistes ampliar la seva renda progressivament. El Barça Lassa, amb un N’Guessan infal·lible amb sis gols i un Victor Tomás determinant des de la banda, ha aprofitat per ampliar distàncies, i ha marxat al descans amb el partit molt encarrilat (21-10).

En aquesta segona part Entrerríos i Ariño han pres el relleu dels protagonistes dels primers 30 minuts i han comandat l’anotació culer. A la porteria del Guadalajara, el Eceolaza ha tingut una actuació destacada sota pals. En aquest segon temps hi ha hagut un intercanvi de gols en una dinàmica de joc més relaxada.

Amb aquest triomf, els homes de Xavi Pascual es classifiquen per a la final de la Copa Asobal, que es jugarà demà a les 16.45 hores al mateix pavelló de Lleó contra el vencedor del duel Ademar de Lleó-Anaitasuna.