24 Dika Mem

Dika Mem

Lateral

Lateral físicament molt potent. Es tracte d'un jugador amb molt futur per endavant

Dika Mem ha estat un jugador d’handbol que ha crescut a cada passa que ha donat sobre la pista. A diferència d’altres jugadors, Mem es va iniciar a una edat una mica més tardana a jugar a handbol. Amb 13 anys es va iniciar en aquest esport, a diferència dels seus dos germans, que són jugadors de bàsquet.

Dika Mem va iniciar la seva trajectòria a l’Eaubonne de França on va jugar dels 13 als 15 anys. Tot seguit va disputar dues temporades més al Polo Espoirs i va actuar un any al Saint Gratien. Amb disset anys va fer el salt a l’elit de l’handbol francès. A la temporada 2015/16 va debutar amb el Tremblay, i a la seva primera temporada a la LNH francesa va marcar 93 gols en 25 partits.

Tot i això, el seu contacte amb l’elit de l’handbol ja l’havia fet amb la selecció francesa U18 amb qui es va proclamar campió d’Europa i campió del món.

Amb aquestes credencials va convèncer al FC Barcelona que el va incorporar per a la temporada 2016/17 amb un contracte de sis temporades.

Perfil tècnic

Dika Mem és un jugador esquerrà que destaca per la seva capacitat de llançament i el seu potencial físic. El francès és un jugador jove que ha millorat a cada moment de la seva trajectòria i que cada repte que se li ha plantejat ha estat un estímul per ell.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa ASOBAL 1 2016/17
Supercopa d'Espanya 2 2016/17 - 2017/18
Supercopa de Catalunya 1 2016/17
Super Globe 1 2017/18
Copa del Rei 1 2016/17
Lliga 1 2016/17
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Or a l'Europeu Sub-18 1 2014
Or al Mundial 1 2017
Or al Mundial sub-18 1 2015