Les dades de l’espectacular ratxa de victòries del Barça Lassa

Les dades de l’espectacular ratxa de victòries del Barça Lassa

Amb l’empat a Guadalajara (26-26), el conjunt de Xavi Pascual va posar punt final a una increïble història de 133 triomfs consecutius a la Lliga Asobal en més de quatre anys, però continua sense perdre

Havien passat 1.663 dies des de l’últim cop que el Barça Lassa d’handbol va deixar de guanyar un partit a la competició domèstica. Aquest dimecres, a Guadalajara, el conjunt de Xavi Pascual va empatar (26-26) en un intens duel de Lliga Asobal, i va posar fi a una increïble ratxa de 133 victòries consecutives a la competició de la regularitat per a un total de 172 triomfs en competició domèstica. Una ratxa que durava quatre anys i mig, des d’aquella llunyana derrota a la pista del Naturhouse La Rioja un 18 de maig del 2013. Tot i així, l’equip manté la dinàmica de no perdre, ja que a Guadalajara va acabar empatant, tot i tenir l’últim atac a les mans.

En tot aquest temps, el Barça Lassa ha mantingut un nivell espectacular, s'ha sobreposat a tots els obstacles possibles i ha mantingut ben amunt el nivell d’autoexigència. Els blaugranes, en aquests quatre anys i mig, no s’han deixat sorprendre per cap equip, ni al Palau ni a domicili, tot i visitar en diverses ocasions pistes històriques, difícils i calentes.

Des de l’última derrota, l’equip blaugrana ha continuat aixecant títols i més títols. Dins del període de la ratxa de victòries s’han aconseguit cinc Lligues Asobal, quatre Copes Asobal, quatre Copes del Rei, cinc Supercopes d’Espanya i quatre Supercopes de Catalunya.

De l’actual plantilla hi ha cinc jugadors que han assolit la ratxa completa de la mà de Xavi Pascual: Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos, Cedric Sorhaindo (els tres capitans), Aitor Ariño i Viran Morros. Tots ells lideren la vella guàrdia d’un vestidor que s’ha anat renovant però que mai ha perdut la gana de victòries, com demostra l’espectacular xifra de 133 triomfs seguits a la Lliga Asobal i 172 en el global de les competicions domèstiques. Punt final a una ratxa històrica d’un equip que continua mirant endavant amb fam i il·lusió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut