Luis Enrique:

Luis Enrique: "L'Alabès és l'equip revelació de la temporada"

El tècnic asturià ha destacat la gran temporada que està realitzant el conjunt basc, i n'ha lloat els "grans números i resultats espectaculars"

El FC Barcelona visitarà l'Alabès aquest dissabte (16.15 hores) en la que serà la jornada 22 de Lliga. Els blaugranes arriben després d'aconseguir el pas a la final de Copa del Rei, curiosament igual que els vitorians. Precisament sobre aquesta coincidència ha parlat Luis Enrique Martínez, que ha declarat que el fet que els blaugranes juguin "la final de Copa contra ells al maig és una circumstància que no tindrà cap incidència en el partit de demà".

El tècnic asturià ha destacat en roda de premsa: "L'Alabès és l'equip revelació de la temporada, sense cap dubte, pel que està fent i com. Pels números que porta, la seva consistència, la gran posició en Lliga..., i més sent un equip acabat d'ascendir i amb un entrenador nou. Estan obtenint resultats espectaculars amb un nivell pletòric, i no només a la Lliga, sinó també a la Copa".

Luis Enrique ha volgut analitzar les interioritats de l'equip de Pellegrino, i ha destacat: "Són un equip perillós, amb Deyverson en punta i acompanyat d'Ibai i Toquero. Per les bandes també creen perill amb Theo i Kiko, i compten amb un gran centre del camp amb Manu i Marcos Llorente, jugadors de gran nivell. Hi ha un treball darrere d'un equip al 100% de motivació. Serà complicat i difícil". A més, ha afegit: "A El Molinón van fer moltes rotacions per arribar bé a la Copa i els va sortir perfecte, van guanyar els dos partits. Tot i que aquest cop tenim un dia més de descans, nosaltres venim d'uns últims 13 partits d'infart. No és una excusa, sinó una realitat, i intentarem oferir la nostra millor versió a Vitòria ".

L'entrenador culer també ha recordat el partit de la primera volta al Camp Nou, on els bascos van vèncer per 1-2. "Sabem que és un equip que ens ha ficat mà i pot tornar-ho a fer. Aquí ho va fer amb un sistema que no ha tornat a emprar, amb línia de 5, però normalment juguen amb 4-2-3-1. Demà veurem què decideix Pellegrino".

Respecte a la possible seu per a la final de Copa, Luis Enrique ha assegurat: "Nosaltres hem viscut les dues situacions, tant la de jugar la final al Camp Nou com al Calderón, i ens va encantar en totes dues". "És clau que hi estiguin d'acord tots dos equips", ha afegit.

Finalment, el tècnic blaugrana ha comentat: "El nostre objectiu és sempre millorar la nostra prestació i rendiment, ja que sabem que tenim més possibilitats de guanyar si juguem bé". "Haver de jugar cada dos partits ho hem de treure entre tots. A partir del partit de Champions sí que tindrem més temps per descansar, i serà millor per als nostres jugadors", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut