Així ha estat el mercat d’hivern per al FC Barcelona

Així ha estat el mercat d’hivern per al FC Barcelona

Aquests són els moviments que s’han fet en clau primer equip

Un  cop acabat al frenesí del mercat d’hivern és hora de repassar els moviments. 5 altes i 4 baixes ha estat el balanç en clau blaugrana. D’aquesta manera, Xavi Hernández i la direcció esportiva han retocat i reforçat la plantilla per afrontar la segona part d’aquest curs 2021/22.

I, després de tots aquests moments, aquesta és la configuració final pel que queda de temporada 2021/22:

Dorsals-1er_equip-hivern-3200x2000-cat

"Va acabar el mercat d'hivern i amb uns esforços titànics vam aconseguir la incorporació d'una sèrie de jugadors per al primer equip. És una notícia positiva", va declarar el president del FC Barcelona, Joan Laporta. A continuació, repassem els noms que han arribat per apuntalar l’elenc culer.

Les altes

Pierre-Emerick Aubameyang

L’anunci oficial es va fer esperar, però ja és una realitat. La incorporació del davanter gabonès va concloure, sobre la botzina, el mercat d’hivern per al FC Barcelona. “Va entrar en el darrer minut abans del tancament d’aquest període de fitxatges", va exterioritzar Joan Laporta. Aubameyang es queda amb el dorsal 25.

Adama Traoré

El retorn d’un futbolista de la Masia al primer equip. El Barça i el Wolverhampton Wanderers Football Club van acordar la cessió de l’atacant de l’Hospitalet fins al 30 de juny del 2022. El conjunt blaugrana es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció de compra lliure. Adama agafa el dorsal ‘11’ que fins ara vestia Demir.

Nico González 

Amb un lloc assegurat en els esquemes de Xavi sent jugador del filial, el passat 20 de gener de 2022, Nico González va passar a tenir fitxa del primer equip. Amb aquest moviment, una de les peces destacades del Dream Teen es va apoderar del dorsal 14.

Ferran Torres 

El llistat d’aquest mercat d’hivern es va reprendre amb el fitxatge de Ferran Torres, perquè prèviament s’havia comunicat el retorn d’Alves. Un nou vol de la Premier League a la Lliga. El 19 del FC Barcelona, que va signar fins al 2027 després de deixar les files del Manchester City, ja acumula tres partits, un gol i una assistència.

Dani Alves 

Tot i ser anunciat al mes de novembre, el millor lateral de la història barcelonista va obrir el llistat de moviments d’aquest mercat d’hivern. Als entrenaments des de l’anunci del seu fitxatge el 12 de novembre, Alves no va poder ser inscrit fins al gener. Un mes que va veure el seu redebut com a culer; va ser a la Copa contra el Linares. Dani Alves va decidir agafar el dorsal ‘8’ en honor a Andrés Iniesta.

Les baixes

Iñaki Peña

El darrer dia intens de mercat d’hivern el va obrir la cessió del porter alacantí. A les 19 hores de la tarda, es va fer oficial l’acord amb el Galatasaray Spor Kulübü, que es fa càrrec de la fitxa del futbolista fins al final del present curs.

Àlex Collado 

El 7 de gener va ser un dia marcat per les sortides en forma de cessió. Després d’anunciar la marxa de Coutinho, hores més tard, es va produir un altre moviment. El futbolista de la Masia va canviar Barcelona per Granada. El conjunt de Robert Moreno, a través d’una cessió fins al final d’aquesta campanya 2021/22, es va fer els serveis d’aquest talentós esquerrà.

Philippe Coutinho 

El 7 de gener, el brasiler va ser el primer futbolista culer del dia en sortir cedit. El fins aleshores 14 del Barça va posar rumb cap a la Premier League, en concret cap a Birmingham. L'Aston Villa serà el nou equip del de Rio de Janeiro fins al final de temporada. El conjunt anglès s’ha fet càrrec d'una part de la fitxa del jugador.

Yusuf Demir 

Un viatge d’anada i tornada. El jove futbolista austríac va aterrar al Barça aquest passat estiu procedent del Rapid de Viena, en forma de cessió, però es va arribar a un acord perquè tornés al seu club d’origen. Així doncs, després de sumar nou partits amb el primer equip, Demir va posar punt final al seu periple de blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut