Philippe Coutinho, cedit a l'Aston Villa fins al final de temporada

Philippe Coutinho, cedit a l'Aston Villa fins al final de temporada

L'acord, subjecte al fet que el jugador superi la revisió mèdica i que rebi el permís de treball anglès, inclou una opció de compra

El FC Barcelona i l'Aston Villa han arribat a un acord per a la cessió del jugador Philippe Coutinho fins al final d’aquesta temporada. L'acord, subjecte al fet que el jugador superi la revisió mèdica i que rebi el permís de treball anglès, inclou una opció de compra. 

El conjunt anglès es fa càrrec d'una part de la fitxa del jugador, que està previst que viatgi a Birmingham en les properes hores. 

Més de 100 partits com a blaugrana

Nascut el 12 de juny del 1992 a Rio de Janeiro, Philippe Coutinho va ser presentat el 8 de gener de 2018. Va debutar amb la samarreta blaugrana el 25 de gener del mateix any en el partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei contra l’Espanyol. A partir d'aquest dia, el brasiler ha anat sumant participacions, gols i assistències. 

En la que és la seva quarta temporada com a culer, ja que la 2019/20 va jugar cedit al Bayern de Munic, el fins ara 14 barcelonista es va convertir en centenari blaugrana a Vallecas. En total, ha sumat 106 partits com a blaugrana i ha marcat 26 gols. En aquests 106 partits amb la samarreta del Barça, Coutinho ha obtingut 65 victòries, 24 empats i 15 derrotes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut