Principi d’acord per a la incorporació de Dani Alves

Principi d’acord per a la incorporació de Dani Alves

El lateral brasiler ja va jugar al club blaugrana des de la temporada 2008/09 fins a la 2015/16

El FC Barcelona i Dani Alves han arribat a un principi d’acord per a la seva incorporació al primer equip de futbol pel que queda d’aquesta temporada. El jugador brasiler s'incorporarà als entrenaments la setmana vinent, però no podrà debutar fins al gener.

Pròximament el Club informarà dels detalls de la seva presentació com a nou jugador del primer equip de futbol.

El millor lateral dret de la història del Barça

Dani Alves va arribar al Barça l’estiu del 2008 després de completar cinc grans temporades al Sevilla. Al Barça, Alves es va fer amb el control absolut del lateral dret al llarg dels vuit cursos que va defensar la samarreta blaugrana en els quals va disputar 391 partits oficials i va marcar 23 gols. 

Tot i garantir seguretat defensiva, la principal característica d’Alves ha estat sempre la seva aportació en atac, amb un bon xut des de fora l’àrea inclòs, que el va convertir en un dels millors del món (i de la història) en la seva posició. Un futbolista de l’absoluta confiança de Pep Guardiola, Tito Vilanova, Tata Martino i Luis Enrique i un referent per a l’afició culer per la seva entrega i caràcter extravertit. A l’estiu del 2016, Dani Alves va deixar el Barça i va fitxar pel Juventus. Posteriorment va jugar al Paris Saint-Germain i darrerament al São Paulo brasiler. 

A més, Dani Alves ha estat internacional amb el Brasil, amb qui ha aconseguit sis títols. El darrer d’ells és la medalla d’or obtinguda als darrers Jocs Olímpics de Tòquio, precisament contra una selecció espanyola en la qual també hi figuraven alguns jugadors de l’actual Barça, com Òscar Mingueza, Éric Garcia i Pedri.

 

Un rècord històric: 46 títols al seu palmarès

Com a jugador del Barça va guanyar 23 títols: 6 Lligues, 4 Copes del Rei, 3 Champions League, 3 Mundials de Clubs, 3 Supercopes d’Espanya i 4 Supercopes d’Europa. Però Dani Alves va seguir la seva carrera a la Juventus (2), Paris Saint-Germain (6) i al São Paulo (1) abans de tornar al Barça. En total, Dani Alves suma 46 títols que el converteixen en el futbolista amb més títols de la història, sumant també els dels seus inicis a l’EC Bahia (3), al Sevilla (5) i amb el Brasil (6).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut