Sergiño Dest, convocat per la selecció estatunidenca

Sergiño Dest, convocat per la selecció estatunidenca

El futbolista s’estrena en una llista de la selecció nord-americana com a jugador del FC Barcelona el dia del seu 20è aniversari

Sergiño Dest ha estat citat per la selecció estatunidenca per als amistosos que jugaran els nord-americans els propers 12 i 16 de novembre contra Gales i Panamà, respectivament. D’aquesta manera, el ‘2’ blaugrana s’estrena en una llista de la selecció com a jugador del FC Barcelona precisament el dia que celebra el seu 20è aniversari. Cal recordar que el lateral dret va ser anunciat com a nou futbolista culer el passat 1 d’octubre. També forma part de la llista Konrad de la Fuente, jugador del Barça B.

Només tres dies després del seu fitxatge Sergiño Dest debutava oficialment en el duel contra el Sevilla al Camp Nou. Ho va fer com a lateral esquerre, tot i haver-se desenvolupat majoritàriament pel carril dret a l’Ajax, tal com assegurava també en una entrevista exclusiva amb mitjans nord-americans.

El 24 d’octubre Dest seguiria trencant barreres, convertint-se en el primer jugador estatunidenc en disputar un Clàssic. “Ha estat un somni”, declarava tot i la derrota un cop acabat el partit contra el Reial Madrid. Amb 20 anys, té un futur meravellós per davant. De fet, Dest és un dels 20 finalistes que opten al premi Golden Boy.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut