Dest: “Ser al Barça és un desafiament molt gran”

Dest: “Ser al Barça és un desafiament molt gran”

El defensa assegura en una roda de premsa amb mitjans nord-americans sentir-se "orgullós" d'haver estat el primer estatunidenc en debutar en partit oficial amb el Barça

Sergiño Dest encara està assimilant el seu fitxatge pel Barça. En una roda de premsa amb mitjans nord-americans, el primer futbolista estatunidenc del primer equip blaugrana reconeixia haver complert "un somni" arribant a Can Barça. "És un desafiament molt gran i això em mantè motivat dia a dia”, explicava.

Alhora, es mostra orgullós d'haver estat el primer estatunidenc en debutar en partit oficial amb el Barça. "No sento la pressió, en el sentit negatiu de la paraula. Sí en el positiu. Sóc el primer estatunidenc en debutar amb el Barça i n’estic molt orgullós. Ara vull ser el primer en triomfar al Barça", afegia, en una roda de premsa celebrada a la Ciutat Esportiva i en què van participar ESPN, LA Times, NYTimes, Washington Post, BeIn Usa, CBS Sports, Sports Illustrated, Wall Street Journal, Yahoo Sports, Forbes i els mitjans propis del Club. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut