Sergiño Dest, primer estatunidenc en jugar un Clàssic

Sergiño Dest, primer estatunidenc en jugar un Clàssic

És el primer cop que un futbolista dels Estats Units participa en un Clàssic en els seus 118 anys d’història

Sergiño Dest continua trencant fronteres. Aquest dissabte s’ha convertit en el primer estatunidenc en jugar un Clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. El nou fitxatge del Barça ho ha fet com a titular i s’ha convertit, d’aquesta manera, en el primer en fer-ho en els 118 anys de màxima rivalitat entre blaugranes i blancs.

En acabar el partit, Dest ha reconegut sentir-se “feliç per jugar-lo però trist per haver-lo perdut”. Sobre el discutible penal que ha suposat l’1-2, el ‘2’ blaugrana ha reconegut no haver-lo vist clarament.

Cal recordar que Dest, de pare nord-americà i mare holandesa, és el primer futbolista estatunidenc que forma part de la plantilla del primer equip del FC Barcelona. El seu debut oficial va arribar en els minuts finals del Barça-Sevilla, quan va ocupar el lateral esquerre per la lesió de Jordi Alba.

El primer en debutar, Konrad de la Fuente

Hi ha un altre futbolista estatunidenc, però, que va ser el primer en disputar un partit amistós amb el Barça. El passat 12 de setembre Konrad de la Fuente, actual jugador del Barça B, debutava amb el primer equip en el primer amistós de pretemporada contra el Nàstic de Tarragona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut