Sergiño Dest debuta amb el Barça

Sergiño Dest debuta amb el Barça

El lateral entra en la història del Club i es converteix en el primer estatunidenc que juga un partit oficial com a blaugrana

El Barça – Sevilla ha tingut un moment històric. I és que Sergiño Dest, que aquesta setmana ha estat presentat com a nou jugador del Barça, ha debutat oficialment per convertir-se en el primer estatunidenc que defensa la samarreta blaugrana.

Ha estat al minut 75 de partit, quan Jordi Alba ha hagut de retirar-se del terreny de joc per unes molèsties. El lateral dret americà, doncs, en la seva primera participació com a blaugrana, ha hagut d’actuar des del lateral esquerre.

Dest, de 19 anys, ha lluït el seu nou dorsal, el 2, el dia que també havia entrat en la seva primera convocatòria. Justament aquest migdia, el Barça havia rebut la confirmació de la inscripció del jugador per part de la Lliga.

Cinquè estatunitenc de la Lliga

D'aquesta manera, Sergiño Dest s'ha convertit en el cinquè jugador dels Estats Units que participa a la història de la Lliga, després de Kasey Keller (51), Jozy Altidore (9), Shaquell Moore (6) i Oguchi Onyewu (2), i és el primer que ho fa amb el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut