Sergiño Dest: “Correré el que faci falta per ajudar l'equip”

Sergiño Dest: “Correré el que faci falta per ajudar l'equip”

El lateral estatunidenc, que ha estat presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona, també ha expressat que "estic molt content d'estar al Barça, és un somni fet realitat"

"Estic molt content d'estar a Barcelona" ha declarat en un català molt fluid Sergiño Dest. Aquesta ha sigut la primera frase que ha exterioritzat el nou estatunidenc del FC Barcelona en la roda de premsa de la seva presentació com a blaugrana. El jove lateral dret, amb un somriure i il·lusionat, també ha explicat que arribar al Barça "és un somni fet realitat i estic impacient per jugar amb els meus nous companys i guanyar títols".

La decisió de fitxar pel Barça

"El Barça té tanta història que sempre he volgut jugar aquí. És un somni fet realitat. He seguit el meu cor i he pres la decisió correcta"

"Per a mi és un orgull ser el primer jugador estatunidenc del Barça. És un somni que s'ha fet realitat i estic impacient per començar a jugar amb els meus nous companys"

Amb ganes de debutar 

"Si pogués jugar el diumenge contra el Sevilla, seria genial. Vull començar a jugar com més aviat millor"

Dani Alves, un referent

"Dani Alves és el meu model a seguir, he vist molt vídeos seus a YouTube. He après molt d'ell. Però encara puc aprendre molt de la seva figura, perquè al Barça encara hi ha molts excompanys seus, com Messi, que em poden aconsellar"

Ferma convicció en triomfar en el lateral

"Crec que la meva millor posició és la de carriler, i espero mantenir-la. Vull ser com Dani Alves, vull córrer cap endavant i cap enrere, i si he d'entrenar més per assemblar-me a ell, ho faré"

Delit per jugar amb Messi 

"Serà al·lucinant jugar amb el millor futbolista del món. Correré el que faci falta per ajudar Messi i tot l'equip. Serà molt emocionat conèixer el millor jugador del món"

La figura de Koeman

"Serà més fàcil connectar amb Koeman, perquè és holandès. Però tothom m'ha donat una càlida benvinguda"

Sergi Roberto 

"És molt bon jugador, amb molt bones qualitats. Recordo el seu gol davant el PSG. Puc aprendre d'ell. De fet, puc aprendre de tothom. Espero que tothom em doni consells per arribar al meu màxim potencial"

Per què el nom de Sergiño?  

"El meu pare em va voler posar Sergiño" 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut