Així hem viscut la Copa Amèrica 2019

Repassa tota la informació dels blaugranes que han disputat aquesta competició al Brasil

Diumenge, 7 de juliol

23.50h: Final! Brasil guanya la gran final contra el Perú (3-1) i es proclama campió de la Copa Amèrica! Els culers Coutinho i Arthur guanyen així la seva primera Copa Amèrica. Enhorabona!

mini_3200x2000-Brasil-Winners-CopaAmerica

Dissabte, 6 de juliol

23 h: La selecció Argentina de Leo Messi ha acabat tercera de la Copa Amèrica, després de guanyar la Xile d'Arturo Vidal. L'albiceleste s'ha imposat per 2-1, amb gols d'Agüero i Dybala. El gol de La Roja l'ha fet el blaugrana Arturo Vidal, de penal (ha jugat els 90 minuts). Per la seva banda, Leo Messi, que ha estat titular, no ha pogut acabar el partit perquè ha estat expulsat.

Dijous, 4 de juliol

4.30 h: La selecció xilena, eliminada. Perú ha guanyat amb autoritat (0-3) a Xile gràcies als gols de Flores, Yotún i Guerrero, en un partit on el blaugrana Arturo Vidal ha estat titular i ha disputat els 90 minuts. Així doncs, Perú disputarà la gran final de diumenge contra el Brasil, mentre que dissabte, Arturo Vidal i Messi es veuran les cares en el partit pel tercer i quart lloc.

D-mkSDdWwAAS24g

Dimecres, 3 de juliol

4.30 h: Victòria del Brasil davant l'Argentina a la primera semifinal (2-0), que classifica als brasilers per a la gran final. Arthur, Coutinho i Messi han disputat els 90 minuts del partit. Reviu la crònica completa!

Dissabte, 29 de juny

23.30 h: Derrota de l'Uruguai davant el Perú als penals (4-5) després d'haver empatat (0-0) al final dels 90 minuts. El blaugrana Luis Suárez ha estat titular i ha disputat tot el partit, però ha fallat el seu llançament a la tanda de penals. Així doncs, primer jugador culer eliminat de la Copa Amèrica, i el Perú s'enfrontarà a les semifinals a la selecció xilena d'Arturo Vidal.

luis suarez uruguay

3.00 h: Xile ha guanyat als penals Colòmbia (4-5) després d'haver empatat als 90 minuts (0-0) als quarts de final de la Copa Amèrica. El blaugrana Arturo Vidal ha estat titular i ha disputat tot el partit, i, a més, ha estat encarregat de llançar el primer penal, el qual ha acabat en gol. Així doncs, la selecció xilena accedeix a les semifinals, on jugarà contra el guanyador de l'Uruguai-Perú.

arturo vidal chile

Divendres, 28 de juny

23:00 h: Victòria de l'Argentina contra Veneçuela (2-0) en els quarts de final. El blaugrana Leo Messi, s'enfrontarà als seus companys Arthur i Coutinho a les semifinals: Brasil-Argentina.

messi entreno

Després del la classificació del Brasil per a les semifinals al imposar-se al Paraguai als penals (4-3), aquest divendres serà el torn de l'Argentina de Leo Messi (21.00 hores) contra Veneçuela i la Xile d'Arthuro Vidal contra Colòmbia (01.00 hores). Aquest dissabte serà el torn de Luis Suárez, a partir de les 21.00 hores.

Dijous, 27 de juny

Aquesta matinada comencen els quarts de final de la Copa Amèrica. I fins a cinc blaugranes els disputaran: Leo Messi (Argentina), Luis Suárez (Uruguai), Vidal (Xile), Arthur i Coutinho (Brasil).

Quins dies es juguen els quarts?

- Brasil - Paraguai (28 juny, 2:30 hores de Barcelona)

- Veneçuela - Argentina (28 de juny, 21 hores de Barcelona)

- Colòmbia - Xile (29 de juny, 1:00 hores de Barcelona)

- Uruguai - Perú (29 de juny, 21 hores de Barcelona)

FASE DE GRUPS

Dimarts, 25 de juny

3.00 h: Triomf de l'Uruguai de Luis Suárez davant la Xile d'Arturo Vidal (0-1). El davanter blaugrana ha disputat els 90 minuts, mentre que el migcampista culer s'ha quedat a la banqueta. Amb aquest resultat, Uruguai passa a quarts com a primera de grup i Xile, com a segona.

Diumenge, 23 de juny

23.00 h: Victòria de l'Argentina contra Qatar, amb gols de Lautaro Martínez i Sergio Agüero, i classificació de la selecció de Leo Messi per als quarts de final. Ara, l'albiceleste es veurà les cares contra Veneçuela.

Messi Argentina

Dissabte, 22 de juny

23.00 h: Golejada del Brasil contra Perú (0-5) amb participació de Coutinho (77 minuts) i Arthur, que ha completat tot el partit. D'aquesta manera, la selecció brasilera acaba la fase de grups primera amb 7 punts.

14.00 h: Avui comencen els darrers partits de la fase de grups, amb el Brasil d'Arthur Melo i Philippe Coutinho enfrontant-se al Perú (21.00 hores). Un duel atractiu que enfrontarà les dues seleccions capdavanteres del grup i que tenen 4 punts.

09.00 h: Aquesta matinada Arturo Vidal ha jugat els 90 minuts en el triomf de Xile contra Equador (1-2), però el blaugrana s'ha hagut de retirar en el temps afegit.

Divendres, 21 de juny

3.15 h: La selecció d'Uruguai ha empatat a 2 contra el Japó. La selecció charrúa ha remuntat fins a dues vegades en aquest partit de la segona jornada de la fase de grups. El blaugrana Luis Suárez ha estat l'autor del primer gol d'Uruguai després d'enviar un penal al fons de la xarxa. Amb aquest resultat, el combinat del 9 culer ocupa la primera posició amb quatre punts i amb un partit més que la Xile d'Arturo Vidal, que juga aquesta propera matinada contra (1.00h) l'Equador.

Dijous, 20 de juny

4.30 h: La selecció argentina de Leo Messi ha sumat el primer punt de la Copa Amèrica després d'empatar (1-1) amb Paraguai. El 10 blaugrana ha estat l'encarregat de situar el definitiu 1-1 en elal minut 57 amb un llançament de penal. Ara bé, el resultat podria haver estat diferent si Paraguai hagués transformat un llançament des dels 11 metres en el 63; Armani, el porter argentí, ha aturat el xut de Derlis González.

mini_MESSI

Amb aquest resultat, l'Albiceleste ocupa la darrera posició del grup B empatada a un punt amb Qatar. Precisament, el següent rival de la selecció capitanejada per Messi. Un partit cabdal si la selecció Argentina vol seguir en la competició. La derrota la deixaria fora, l'empat ja no la faria dependre de si mateixa i la victòria també la podria deixar fora, si es donen altres set resultats.

Dimecres, 19 de juny

10 h: Aquesta matinada, a les 2.30 hores de Barcelona, serà el torn de l'Argentina de Messi, que juga contra el Paraguai.

4.30 h: La selecció brasilera de Coutinho i Arthur, titulars tots dos, ha inaugurat la segona jornada d'aquesta fase de grups amb un empat a zero contra Veneçuela. La canarinha, en un partit en què es van afegir fins a 9 minuts extra, va quedar frenada i no va poder sumar el segon triomf en dos partits. Ara, el Brasil suma quatre punts, els mateixos que Perú. Així doncs, el partit del proper dissabte entre les dues seleccions decidirà quin dels dos combinats passa com a primer de grup. L'altre, i si Veneçuela guanya Bolívia, pot quedar eliminat si no aconsegueix ser un dels dos millors tercers de tots els grups.

Dimarts, 18 de juny

3.00 h: Un altre blaugrana ja he debutat en aquesta Copa Amèrica 2019. Ha estat Arturo Vidal, que amb Xile ha derrotat amb un contundent 0-4 el Japó. El migcampista culer ha començat el matx de titular, però ha estat substituït en el minut 78. D'aquesta manera, Xile i Uruguai lideren amb els mateixos punts i amb la mateixa diferència de gols el grup C.

Dilluns, 17 de juny

10.00 h: Després del debut de Leo Messi i Suárez, aquesta matinada serà el torn d'Arturo Vidal que, amb Xile, defensa els dos últims campionats de la Copa Amèrica. El seu debut serà contra el Japó, a la una de la matinada (hora de Barcelona).

02.00 h: Aquest dilluns a la matinada ha estat el torn per a Luis Suárez a la Copa Amèrica. El davanter uruguaià ha participat en la golejada de l'Uruguai davant l'Equador amb un gol i una assistència (4-0). Lodeiro, Cavani i Mina, en pròpia porta, han estat els altres golejadors. El proper partit de l'Uruguai serà el divendres 21 de juny davant el Japó (01.00, hora Barcelona).

Suarez

Diumenge, 16 de juny

02.00 h: L'Argentina de Leo Messi cau davant Colòmbia en el primer partit de la fase de grups de la Copa Amèrica (0-2). Els gols de Martínez i Zapata a la segona meitat han permès a la selecció colombiana sumar els primers tres punts. La selecció argentina no ha pogut fer un gran joc a la primera meitat i, quan dominava al segon temps i s'apropava al gol, els colombians a través del contraatac han decantat la balança del partit amb dos grans gols.

Dissabte, 15 de juny

12.00 h Aquesta nit serà el torn per a Leo Messi amb l'Argentina que s'estrena a la Copa Amèrica davant Colòmbia. El duel es disputarà a les 00 hores (hora de Barcelona).

10.00 h: Aquesta matinada el Brasil ha començat amb bon peu la Copa Amèrica, en el qual Coutinho ha estat el protagonista del partit amb un doblet en la victòria per 3-0 davant Bolívia.

Coutinho Brasil

Divendres, 14 de juny

18:30 h: Esteu a punt per a l'inici de la Copa Amèrica? Mentrestant us deixem la informació prèvia més destacada i diverses històries curioses de la Copa Amèrica relacionades amb jugadors culers

18:00 h: Ja has votat el teu onze ideal de jugadors sud-americans de la història del Barça? Participa!

mini_3200x2000_Cracks_historics

17:15 h: Quant saps sobre la Copa Amèrica? Et posem a prova amb el rosco blaugrana d'aquesta competició. De la A a la Z. Som-hi!

3200x2000_Joc_Rondo_Copa America

15:30 h: Comencem repassant cinc aspectes que cal saber d'aquesta competició.

14:30 h: Hola culers! En aquest minut a minut seguirem l'actualitat dels cinc jugadors del primer equip a la Copa Amèrica. Una competició que començarà aquesta matinada amb el partit Brasil-Bolívia (02.30 hores). Queden 12 hores per a l'inici!