Doblet de Coutinho en l’estrena de la Copa Amèrica

El migcampista blaugrana lidera la Selecció del Brasil amb dues dianes a la segona meitat en la victòria per 3-0 davant Bolivia

Philippe Coutinho ha estat el protagonista d’aquesta matinada en l’estrena de la Copa Amèrica que es disputa al Brasil amb un doblet davant de Bolivia (3-0). La selecció brasilera tot i mostrar la seva superioritat ben aviat a l’estadi Morumbí de Sao Paulo ha hagut d’esperar a la segona meitat per superar una Bolivia que només ha pogut aguantar el marcador inicial els primers 45 minuts.

Després d’una primera meitat amb moltes ocasions però sense puntería del Brasil - vestits de color blanc tal com va succeïr fa cent anys -, a la represa ha aparegut Coutinho per marcar dues dianes i guiar el triomf de la selecció de Tite. El primer, de penal, després que el VAR intervingués per assenyalar-lo per unes mans a dins l’àrea. Coutinho l’ha transformat i dos minuts més tard ha fet el segon rematant de cap a plaer una centrada de Firmino.

Els dos gols en dos minuts del futbolista blaugrana han fet que Bolivia abaixés els braços encara més i el partit no tingués gaire més història. Els de Tite han estat molt sòlids dominant tots els compassos del partit fins que han arrodonit el triomf amb un gran gol d’Everton, jugador del Gremio, a les acaballes del partit. La selecció del Brasil suma els primers tres punts del grup A. Aquesta dissabte a la nit Venezuela i Perú completarán la primera jornada.