Els cinc blaugranes, a quarts de la Copa Amèrica

Els cinc blaugranes, a quarts de la Copa Amèrica

La fase de grups ha posat el punt final amb un balanç favorable per a Messi, Suárez, A. Vidal, Arthur i Coutinho

Cap enfrontament entre blaugranes als quarts de final de la Copa Amèrica. Una competició que ja ha deixat enrere una fase de grups positiva per als cinc blaugranes. Així doncs, Messi, Suárez, Arturo Vidal, Arthur i Coutinho buscaran una victòria que els situï a les semifinals del torneig sud-americà. Però de moment la realitat se centra en uns quarts de final amb ple de barcelonistes.

Arthur i Coutinho

Brasil s’ha classificat entre les vuit millors seleccions després de quedar primera del grup A amb dues victòries i un empat. Coutinho ha disputat un total de 257 minuts durant els quals ha marcat dos gols. Per la seva part, Arthur, amb la batuta del mig del camp, ha acumulat dos partits sencers a les seves botes. Ara, els dos blaugranes de la canarinha s’enfrontaran contra el Paraguai (divendres 28 a les 2.30 hores de la matinada) a l’Arena do Grêmio, un camp conegut per a Arthur degut al seu passat amb el club de Porto Alegre.  

Messi  

Classificació patida de la selecció Argentina. L’Albiceleste capitanejada per Leo Messi va certificar el seu pas als quarts de final en la darrera jornada davant el Qatar. El ‘10’ blaugrana no s’ha perdut cap minut d’aquesta Copa Amèrica 2019. Després de quedar segona del grup B, amb quatre punts, l’Argentina jugarà contra Veneçuela el divendres a les 21.00 hores. L’escenari serà l’Arena Fonte Nova. 

Suárez

La selecció d’Uruguai ha assegurat la seva presència als quarts de final com a primera del grup C després de derrotar la Xile d’Arturo Vidal. D’aquesta manera, el combinat nacional de Luis Suárez ha tancat aquesta primera fase amb dues victòries i un empat. Uns resultats amb la contribució incansable del davanter blaugrana amb 270 minuts i dues dianes. El següent pas de l’Uruguai serà el partit de quarts davant el Perú (29 de juny a les 21.00 hores a l’Arena de Pernambuco).

Arturo Vidal

La segona posició, amb sis punts, de la selecció de Xile al grup C l’ha enquadrat contra Colòmbia -l’únic combinat que ha guanyat tots els partits d’aquesta Copa Amèrica-. Arturo Vidal ha registrat una nova participació en aquest torneig després de sumar 168 minuts en aquesta primera fase. L’Arena Corinthians serà el camp d’aquest darrer partit dels quarts (dissabte 29 de juny a la 1 de la matinada).

Aquests quarts de final donaran accés a unes semifinals amb unes possibles batalles fratricides. Perquè una vegada ens submergim en les semifinals de la Copa Amèrica 2019 es podria veure com, per una banda, Coutinho i Arthur es baten contra Messi i, per l’altra, Arturo Vidal contra Luis Suárez. Però de moment els cinc blaugranes es troben centrats en els quarts de final que estan a punt d’arrencar.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut