L'Argentina, a semifinals de la Copa Amèrica

La selecció del blaugrana Leo Messi ha guanyat Veneçuela (2-0) i jugarà les semifinals contra el Brasil

Victòria de l'Argentina davant Veneçuela (2-0) a Maracanà en els quarts de final de la Copa Amèrica. L'albiceleste s'ha classificat per a les semifinals després de guanyar els veneçolans gràcies als gols de Lautaro Martínez i Lo Celso, en un partit on el blaugrana Leo Messi ha estat titular i ha disputat els 90 minuts.

El matx ha començat amb el conjunt de Scaloni molt actiu en atac, i Lautaro Martínez no ha trigat a avançar els seus als 10 minuts de joc (1-0). Amb el gol, els argentins han seguit dominant el partit, però el marcador ja no es mouria fins al descans. Ja a la segona meitat, el jugador del Betis Giovanni Lo Celso ha anotat el segon (minut 74) per certificar l'accés d'Argentina a la següent ronda. L'albiceleste disputarà les semifinals davant l'amfitrió, el Brasil dels blaugrana Coutinho i Arthur. El matx es disputarà la matinada de dimarts a dimecres a les 2.30 hores.