Els acords de la Junta Directiva

Els acords de la Junta Directiva

La Junta Directiva, reunida aquest dijous telemàticament en sessió ordinària, ha tractat sobre les qüestions següents

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui telemàticament en sessió ordinària, ha pres els acords següents:

Felicitacions als equips campions

La Junta Directiva vol expressar la seva felicitació als equips de futbol femení, handbol i hoquei patins per la consecució dels seus respectius campionats de Lliga. Tot i que lamenta el fet que les competicions no hagin pogut finalitzar-se a causa de la crisi de la Covid-19, la Junta vol posar en valor la magnífica temporada que han dut a terme aquests tres equips, i que els ha fet mereixedors d’aquests nous títols. 

Protocols de seguretat i higiene per a totes les instal·lacions del Club

El doctor Joan Bladé, directiu responsable de la coordinació de totes les accions i mesures que es duen a terme per combatre les afectacions produïdes al si del Club com a conseqüència de la crisi de la Covid-19, ha presentat a la Junta Directiva els protocols per convertir totes les instal·lacions i dependències del Club en espais nets i segurs, tant per als esportistes i treballadors de l’Entitat, com per al conjunt dels socis i aficionats que n’hagin de fer ús.

El Club ja ha començat a implementar totes les mesures tècniques i sanitàries per tal que, quan sigui possible, la tornada a la normalitat es pugui dur a terme ràpidament i amb totes les garanties per a tothom.  

En aquest sentit, i amb motiu de la represa de part de l'activitat esportiva, el Club ha elaborat una guia per a tots els treballadors i treballadores, la presència dels quals al centre de treball és imprescindible, que preveu tot un seguit de mesures, des de diferents disciplines, per tal de garantir la seguretat i salut de tots plegats.

Amb aquest mateix objectiu, a hores d’ara ja han començat els treballs d’adequació del Museu i de les botigues del Club, de manera que ja estiguin a punt per rebre els primers visitants tan bon punt ho autoritzin les autoritats sanitàries.

Banderes a mig pal en homenatge a les víctimes de la Covid-19

La Junta Directiva ha aprovat que, a partir d’ara, i durant tota la vigència de l’estat d’alarma com a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19, les banderes de les instal·lacions del Club onegin a mig pal, en homenatge i record a tots els socis, sòcies i penyistes que han perdut la vida en aquesta pandèmia. Amb aquest gest, el Club vol, també, fer costat a totes les famílies de les persones desparegudes, que han perdut els seus éssers estimats enmig d’unes circumstàncies excepcionalment greus.

Agraïment a 'partners' i empreses que han facilitat material per a la lluita contra la Covid-19

La Junta Directiva vol agrair als partners i a les empreses que, a través la Fundació, estan fent donacions de material divers per a la lluita contra la Covid-19. Fins ara, gràcies a la col·laboració de partners com Taping Life Insurance, Beko, Nike i Serveto Transports, entitats com la Tencent Foundation i la Stavros Niarchos Foundation, i empreses com Mission Hills, s’han lliurat 328.000 mascaretes quirúrgiques per a ús medic i ús civil, 15.000 equips de protecció individual (EPI), i 9.500 ulleres. També s’han fet lliuraments de partides de roba i de diversos electrodomèstics.

Les entitats receptores de tot aquest material han estat l’Institut Català de la Salut, nou hospitals i diverses residències de persones grans de Catalunya, el Col·legi de Metges de Barcelona, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), Creu Roja Catalunya i el Banc dels Aliments. 

Llançament de Barça TV Plus

En el marc del desenvolupament de la nova estratègia digital del Club, la Junta Directiva ha estat informada dels projectes que es duen a terme des de l’OTT Barça TV Plus, una de les plataformes pròpies que s’han creat per arribar a tots els fans sense intermediaris. A hores d’ara ja es troba en fase de proves i, d’acord amb el calendari anunciat, es llançarà en el tram final d’aquesta temporada. 

Llançament de la plataforma d’'e-commerce' del Club

La Junta Directiva ha estat informada dels primers dies de funcionament de la plataforma d’e-commerce impulsada pel Club, des de l’empresa Barça Licensing Merchandising (BLM). Tot i que la plataforma es troba encara en una fase molt inicial, la resposta dels socis i sòcies del Club és excel·lent, amb un volum de comandes que supera amb escreix les previsions realitzades.

Després d’aquesta acollida per part dels socis i sòcies locals, la plataforma, que presenta productes exclusius de les Barça Store, s’obrirà en breu a altres països.

De fet, en aquests primers dies, els productes més sol·licitats han estat els de les col·leccions exclusives, el conjunt de nens de la primera equipació i la samarreta de joc de la UEFA Champions League, amb tots els distintius oficials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut