La Fundació Barça i Beko col·laboren per donar suport a centres assitencials que treballen per pal·liar els efectes de la Covid-19

La Fundació Barça i Beko col·laboren per donar suport a centres assitencials que treballen per pal·liar els efectes de la Covid-19

El 'partner' del Club i la Fundació ha entregat electrodomèstics al Sistema d’Emergències Mèdiques i al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, que els distribuiran a centres assistencials de Catalunya

Davant l’actual emergència sanitària provocada per la propagació del coronavirus, la Fundació Barça i el seu partner Beko col·laboren per donar suport a diferents centres assistencials de Catalunya que treballen actualment per pal·liar els efectes de la COVID-19 i que aquests dies han vist incrementada la seva activitat, a través de la donació d’electrodomèstics que puguin ser útils per atendre les necessitats del dia a dia del seu personal.

Amb aquest objectiu, la Fundació Barça i Beko han treballat de manera conjunta per donar al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (CoMB) diferents materials com rentadores i frigorífics d’alta capacitat, juntament amb assecadores, rentavaixelles i forns per contribuir a l’operativitat dels centres. En concret, aquesta setmana s’han lliurat al SEM dos camions, amb prop de 250 electrodomèstics, que es destinaran a les seves seus corporatives a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i Reus, operatives durant 24 h, i que alberguen les sales del Centre de Coordinació Sanitària (CECOS), així com a les seves bases assistencials ubicades a tot el territori.

El FC Barcelona es bolca en la lluita contra la Covid-19

Aquesta acció és una nova mostra de la vocació de servei del FC Barcelona, que des del primer moment s’ha posat a disposició de les autoritats sanitàries per complir i fer complir les seves indicacions per combatre el contagi d’aquest virus i contribuir en aquesta lluita contra els efectes de la COVID-19.

Així mateix, per contribuir a fer front a l’expansió del coronavirus, el Club ha posat les seves instal·lacions a disposició de les autoritats sanitàries i per a projectes d’investigació. A més, ha posat en marxa un programa de seguiment telefònic i presencial amb voluntaris de la Creu Roja, T’acompanyem a casa, per als socis més grans de 80 anys, amb l’objectiu d’ajudar-los, informar-los, conèixer el seu estat de salut i assistir-los en el que sigui necessari. També, amb el suport de la Fundació Stavros Niarchos, a través de les beques menjador per a infants del Departament d’Educació de la Generalitat o per facilitar l’accés a aliments per a les famílies, suport a persones sense llar i a la gent gran a través de Creu Roja Catalunya.

Però cal destacar, en aquest compromís amb la societat, l'acció emblemàtica que ha portat el Club a cedir, per primer cop en la seva història, els title rights del Camp Nou, corresponents a la temporada 2020-21, a la Fundació Barça, per aconseguir uns ingressos que invertirà en projectes d’investigació i en accions destinades a la lluita de la COVID-19 a Catalunya i a la resta del món.

Així mateix, el FC Barcelona s’ha mobilitzat, a través de la Fundació Barça, per canalitzar totes les iniciatives i projectes tant a escala nacional com internacional per ajudar a combatre la pandèmia. I tant el Club com la Fundació han fet una crida als seus partners i col·laboradors amb l’objectiu de treballar de manera conjunta per contribuir a pal·liar els efectes de la crisi sanitària amb donacions de material i equipaments sanitaris. Una crida que ja s’ha concretat amb diferents accions, com la donació de 30.000 mascaretes juntament amb el partner del Club Taiping Insurance Life al Departament de Salut de la Generalitat i que es van destinar a residències de gent gran, o la gestió d’una important donació de material sanitari del gegant tecnològic xinès Tencent, amb una primer tramesa de 15.000 equips de protecció individuals.

Una aliança sòlida

Beko i la Fundació són partners des de la temporada 2017-18. Així mateix, la marca turca és partner global del FC Barcelona des de la temporada 2014-15. Una relació que es va ampliar el 2018, quan Beko va passar a ser, a més, patrocinador oficial de la samarreta d’entrenament del primer equip. El Barça, Beko i la Fundació ja havien col·laborat anteriorment en la campanya de conscienciació Eat Like a Pro, que té com a objectiu educar sobre la importància de portar una dieta sana entre els nens i les nenes, convidant-los a imitar l'estil de vida saludable dels seus herois esportius.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut