La Fundació Barça distribueix 248.000 mascaretes i 8.000 ulleres i protectors visuals procedents de l'empresa xinesa Tencent

La Fundació Barça distribueix 248.000 mascaretes i 8.000 ulleres i protectors visuals procedents de l'empresa xinesa Tencent

Aquesta segona donació de material del gegant tecnològic xinès ha estat distribuïda entre diversos hospitals de Catalunya i el Col·legi de Metges de Barcelona

La Fundació Barça continua treballant per ajudar en tot el que sigui possible per fer front a l’emergència sanitària provocada per la propagació de la Covid-19. Dintre de les accions una de les destacades és fer arribar a Catalunya material sanitari que es distribuirà a diferents centres hospitalaris i professionals sanitaris que treballen actualment per fer front a la pandèmia.

En aquesta línia, ahir va arribar una segona entrega del material sanitari de l’empresa xinesa d’internet Tencent Technology Company Limited, a través de Tencent Charity Foundation, que ha donat ara a la Fundació Barça 200.000 mascaretes quirúrgiques per a ús civil, 48.000 mascaretes per a ús sanitari, 5.000 ulleres d’ús sanitari i 3.000 protectors facials.

Aquest segon donatiu de Tencent, que és el més gran que ha rebut la Fundació des de l’inici de l’emergència, se suma al primer que va arribar el 14 d’abril de 15.000 equips de protecció individual (EPI) i forma part de l’acord que va establir amb la Fundació Barça per aconseguir participar del Fons Antipandèmic Mundial dotat amb 100 milions de dòlars que va llançar fa un mes aquesta companyia tecnològica xinesa.

Aquesta  iniciativa s’emmarca en el grup de col·laboracions que estan portant a terme el Club i la Fundació Barça amb els seus partners i col·laboradors xinesos davant l’emergència sanitària causada pel coronavirus.

Col·laboració de Miniclip i Serveto

L’arribada d’aquest material s’ha fet en coordinació amb Miniclip, una de les empreses de TENCENT, a través de Miniclip Portugal. Miniclip és líder mundial en jocs digitals que desenvolupa, publica i distribueix a través de plataformes mòbils, socials i online. 

Així mateix, l’empresa logística catalana Serveto, vinculada al FC Barcelona des del 2013 com a partner dels equips d’esports professionals, també contribuirà de manera altruista encarregant-se del transport de tot el material als diferents centres mèdics de Catalunya. 

Dídac Lee, directiu responsable de l’Àrea Digital del  FC Barcelona

“Des del FC Barcelona, a través de la Fundació del Barça, estem treballant cada dia per ajudar en aquesta pandèmia que afecta tot el món buscant recursos i material mèdic i donant suport als més desafavorits. I ho fem amb la col·laboració d’altres, una de les col·laboracions més destacades és la que hem fet per aquest projecte amb una corporació de la magnitud  global de Tencent, el gegant tecnològic xinés, que ens ha fet arribar aquesta segona tramesa, una de les més grans que hem rebut fins ara. Per això vull valorar la inestimable ajuda que novament ens dona Tencent Charity Foundation, que una vegada més mostra el seu compromís d’ajuda en aquesta crisi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut