fcb.portal.reset.password

Imatge de la 'Fan Zone' de la final de Copa del Rei de l’any passat celebrada també a Madrid. | FCB

La demanda d’entrades efectuada pels socis del FC Barcelona per assistir a la final de la Copa del Rei, que es jugarà contra l’Alabès el 27 de maig a l’estadi Vicente Calderón de Madrid, ha superat el nombre de 13.125 localitats destinades als socis blaugrana. Un cop finalitzat el termini de sol·licitud aquest dijous a les 19 h, el Club ha rebut la petició de 17.830 entrades, agrupades en 8.205 formularis, i per tant es fa necessari el sorteig entre els socis que n’han sol·licitat.

Per a la distribució de les entrades, aquest mateix divendres dia 28 a les 10 h s’efectuarà a la sala de premsa del Camp Nou el corresponent sorteig davant notari, que designarà els socis agraciats amb una localitat per a aquesta final. Els preus de les entrades per a la final de la Copa del Rei oscil·laran entre els 60 i els 240 euros.

Entrades nominals amb possibilitat de cessió a un altre soci

Les entrades seran nominals, i per tant, el soci és qui haurà de fer-ne ús. El Club, però, dóna la possibilitat als socis guanyadors a cedir l’entrada a un altre soci omplint el formulari disponible al web del Club del 2 al 3 de maig (link d'accés al formulari), i aquest soci és el que haurà d’accedir a l’estadi. Una vegada finalitzat aquest període, no es podrà fer cap cessió d’entrada. El soci que rep l’entrada cedida no pot haver estat agraciat, no pot ser aleví, ni estar sancionat per la Comissió de Disciplina, ni tenir el carnet de soci impagat.

Compra i pagament online, del 4 al 8 de maig

Els socis agraciats, i amb el canvi de nom de l’entrada ja fet, si s’escau, hauran de fer la compra de les entrades mitjançant la pàgina web del FC Barcelona del 4 al 8 de maig. El cobrament de l’entrada es farà en el moment en què els socis facin l’elecció de la zona de la localitat i la compra, a través del web.

Viatges amb tren o autocar

FCBDesplaçaments ofereix als socis la possibilitat de viatjar amb tren (150 €) o amb autocar (35 €) a aquesta final de Copa. El tren sortirà de Barcelona-Sants el mateix dia del partit i tornarà un cop acabada la final, mentre que els socis que optin per l’autocar podran sortir des de les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, amb tornada garantida després del partit. La informació d’aquests desplaçaments es pot consultar a www.fcbdesplacaments.cat

Tornar a dalt