Cita prèvia per fer tramitacions presencials a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista

Cita prèvia per fer tramitacions presencials a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista

La Seu Social està oberta en horari d'estiu de dilluns a divendres, de 9 a 16 h. L'atenció telefònica els mateixos dies i amb el mateix horari.

Els serveis d’atenció presencial de la Seu Social del FC Barcelona estan oberts actualment amb un nou horari de 9 a 16 h, de dilluns a divendres, del 15 de juny al 15 d'agost. Degut a la situació actual i per tal de poder garantir un bon servei, a partir d’ara serà necessari que els socis i barcelonistes demanin cita prèvia per poder ser atesos presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, a través del següent enllaç:

Al marge de l'atenció personal amb cita prèvia, l'atenció telefònica de l'OAB i l'OAE també està operativa, de 9 a 16 h de dilluns a divendres, per a qualsevol consulta que vulguin efectuar els socis i aficionats (telèfon 900 189900).

La recomenació és que sempre que es pugui, es facin els tràmits a través de la web del Club. L’Àrea Social manté totalment actius els seus serveis d’atenció telemàtica a través dels canals corporatius, ja sigui telefònicament o per mitjà dels correus habituals (oab@fcbarcelona.cat, oae@fcbarcelona.cat i penyes@fcbarcelona.cat). 

Accessos i aparcament a l'Spotify Camp Nou 

L’accés al recinte de l'Spotify Camp Nou serà lliure i l’entrada a peu dels vianants es podrà fer per l’accés 9 (zona del Bulevard), l’accés 15 i el 15 A. Pel que fa a l’accés en vehicle rodat, degut a les obres de l'Espai Barça, l'aforament per aparcar els vehicles és limitat, i només podran aparcar els socis i sòcies amb cita prèvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut