Cita prèvia per fer tramitacions presencials a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista

Cita prèvia per fer tramitacions presencials a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista

La Seu Social està oberta de dilluns a divendres, amb un nou horari de 9 a 15 h i amb totes les mesures de seguretat i protecció sanitària

Els serveis d’atenció presencial de la Seu Social del FC Barcelona estan oberts actualment amb un nou horari de 9 a 15 h., de dilluns a divendres. Degut a la situació actual i per tal de poder garantir un bon servei, a partir d’ara serà necessari que els socis i barcelonistes demanin cita prèvia per poder ser atesos presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, a través del següent enllaç:

Amb la tornada del futbol i la represa de la competició de Lliga, les instal·lacions de les oficines d’atenció al barcelonista (OAB, OAE i OAP) al Camp Nou recuperen l’activitat que la crisi del coronavirus i l’expansió de la Covid-19 va obligar a suspendre el 12 de març passat, i tornaran a estar operatives, amb totes les garanties de seguretat i protecció que estableix la normativa sanitària.

L’accés principal estarà habilitat per la porta principal de la Seu Social, i la sortida, per la porta lateral. A l’interior es farà un control d’aforament i es gestionarà la presència dels socis amb senyalística al terra de l’entrada per indicar la distància de seguretat de dos metres. Serà obligatori l’ús de mascareta i la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic per al públic i el personal. S’habiliten quatre punts d’atenció presencial, amb mampares i la recepció de l’OAB, OAE i OAP també comptarà amb mampares de protecció.

Tot i aquesta reobertura, la recomanació és que sempre que es pugui es facin els tràmits a través del web del club. L’Àrea Social manté totalment actius els seus serveis d’atenció telemàtica a través dels canals corporatius, ja sigui telefònicament al número 900 18 99 00 o per mitjà dels correus habituals (oab@fcbarcelona.cat, oae@fcbarcelona.cat i penyes@fcbarcelona.cat). L’Oficina del Síndic estarà tancada, però els socis que ho desitgin s’hi podran adreçar a través del correu electrònic sindic.socis@fcbarcelona.cat.

Accessos i aparcament al Camp Nou 

L’accés al recinte del Camp Nou serà lliure i l’entrada a peu dels vianants es podrà fer per l’accés 9 (zona del Bulevard), l’accés 15 i el 15 A. Pel que fa a l’accés en vehicle rodat, es farà per l’accés 14 habitual. L’aparcament de vehicles estarà operatiu a la zona C de l’Auditori 1899 per als socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut