Els socis i sòcies tenen accés gratuït a la versió Premium de Barça One

Els socis i sòcies tenen accés gratuït a la versió Premium de Barça One

La plataforma de streaming oficial del FC Barcelona es posa en marxa amb la millor selecció de continguts amb temàtica blaugrana

Ja està en marxa Barça One, la nova plataforma gratuïta de streaming oficial del FC Barcelona d’àmbit global, en què el Club recopila la millor selecció de continguts amb temàtica blaugrana. A través d’aquesta es pot seguir l’actualitat de tots els equips del Barça, es poden veure partits en diferit, rodes de premsa en directe, sessions d’entrenament i partits del futbol formatiu. A més, Barça One ofereix entrevistes exclusives, un informatiu diari amb l’actualitat blaugrana, documentals, sèries originals i un arxiu amb els millors moments de la història del FC Barcelona. Les obres del futur Spotify Camp Nou es poden seguir també des d’aquesta plataforma pensada per informar i entretenir l’afició culer.

Barça One es pot veure en català, castellà i anglès, i disposa de tres nivells d’usuari. Un de gratuït amb publicitat, l’opció més accessible. Un altre de gratuït, sota registre previ, que permet personalitzar el canal, confeccionar llistes de reproducció pròpies, rebre recomanacions, visualitzar continguts exclusius i rebre informació de la programació, entre altres funcionalitats. I per últim, una subscripció Premium per 1,99 euros al mes, sense anuncis i amb la possibilitat de descarregar continguts per visualitzar-los on i quan es vulgui.

Els socis i sòcies del FC Barcelona poden accedir a la versió Premium de Barça One de manera gratuïta i els fins ara subscriptors i subscriptores de BarçaTV+ passaran a tenir automàticament el servei Premium de Barça One pel mateix temps que tenien contractat BarçaTV+.

Com s’han de registrar els socis i sòcies

Els usuaris registrats, subscriptors i socis poden crear fins a quatre perfils per cada compte i fer dues reproduccions simultànies. El primer pas per a la subscripció és el mateix per a tots els usuaris i usuàries: cal que es registrin introduint-hi el seu correu electrònic. Després, els socis i sòcies que s’hi vulguin subscriure s’han d’identificar amb la clau de soci i el codi personal (pin). En tot cas, si tenen algun dubte, poden contactar amb l’OAB mitjançant l’adreça: barcaone@fcbarcelona.cat

Barça One es pot seguir des de l’ordinador (PC o Apple), les tauletes (iOS, Android i Windows) i els smartphones (iOS i Android). També està disponible en els sistemes de Smart TV de Samsung i LG, així com en aquells dispositius en què s'utilitza el sistema operatiu Android TV. Pròximament estarà disponible a la nova plataforma Titan OS, compatible amb els smarts de Philips. Així mateix, Barça One es pot veure a través de dispositius externs al televisor, com ara Amazon Fire TV i Google Chromecast.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut