fcb.portal.reset.password

Cada soci del Barça que compri una entrada d'adult tindrà un descompte del 50% per a ell i un màxim de tres acompanyants

Llums, neu, música i molt més componen l'espectacular ambientació nadalenca que us sorprendrà a cada pas. Fins i tot les seves atraccions es tornen més fantàstiques en aquesta època de l'any. Però això no és tot: els espectacles més il·lusionants, acolorits i musicals també us esperen aquest Nadal; a més de la seva divertida pista de gel o el famós Bosc Encantat, on podreu descobrir com és l'autèntica llar del Pare Noel.

Aneu a descobrir PortAventura World ‘PerNadal’.

Presenta el carnet de soci a les taquilles de PortAventura Park

Els socis del FC Barcelona que en comprar una entrada d'adult presentin personalment el seu carnet de soci, acompanyat del seu DNI a les taquilles de PortAventura Park, obtindran el 50% de descompte per a ell i per un màxim de tres acompanyants el mateix dia que visiten el parc. Aquesta promoció és vàlida fins al 08/01/17.

Calendari de Nadal: PortAventura Park estarà obert només dissabtes i diumenges, excepte del 3/12/16 al 11/12/16 i del 24/12/16 al 8/1/17, que està obert cada dia.

Oferta no acumulable a altres promocions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();