fcb.portal.reset.password

‘MAMMA MIA!’ al Teatre Tívoli

MAMMA MIA! EL MUSICAL AMB LES CANÇONS D’ABBA

Una mare, una filla, tres possibles pares i un casament que mai oblidaràs. Amb un magnífic elenc encapçalat per Nina, MAMMA MIA! s'estrenarà el proper 26 de novembre al Teatre Tívoli de Barcelona, on es mantindrà en cartell durant només tres mesos per a, posteriorment, iniciar una gran gira per Espanya.

MAMMA MIA! és tota una injecció d'energia positiva que ha aconseguit convertir-se en un fenomen mundial amb què ballaràs, cantaràs i riuràs, mentre viatges al costat més optimista i reconfortant de la vida. Aquesta superproducció construïda al voltant de les enganxoses i inoblidables cançons d'ABBA, ja ha enamorat més de 54 milions d'espectadors a tot el món, s'ha representat fins a 440 ciutats i, després de 16 anys en cartell ininterrompudament, continua representant-se amb gran èxit al West End londinenc. És molt difícil resistir-s’hi!

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/937-mamma-mia.aspx::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://proticketing.com/promentrada_empreses/ca_ES/entradas/evento/3340::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades on-line es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.
Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Tornar a dalt