fcb.portal.reset.password
Deu socis entre 16 i 18 anys, amb el President Rosell i el Vicepresident Cardoner

Socis júniors a la Llotja Presidencial

El dissabte 14 de desembre, amb motiu del partit entre el FC Barcelona i el Vila-real, 10 socis júniors d’entre 16 i 18 anys van poder assistir a la Llotja Presidencial del Camp Nou gràcies al sorteig celebrat anualment davant de notari de la Llotja Oberta.

El sorteig es va celebrar el mes de setembre passat entre tots els socis del FC Barcelona majors de 18 anys i pel partit FCB-Vila-real per a socis d’entre 16 i 18 anys. Durant cada partit de Lliga a l’Estadi, amb excepció del partit FCB-Reial Madrid, 5 socis i un acompanyant per soci poden assistir a la Llotja Presidencial per gaudir dels partits des del lloc d’honor del Camp Nou.

Gran experiència i victòria

Aquests 10 socis júnior van viure un partit des d’una ubicació de privilegi i gaudint d’allò més, seguint el protocol marcat i vestint conforme a l’etiqueta marcada per protocol del FC Barcelona, celebrant la victòria del FC Barcelona amb els gols de Neymar Jr i el gran joc ofert pels homes de Tata Martino.

Aquests socis i sòcies també van poder immortalitzar aquest dia amb una fotografia amb el president Sandro Rosell i amb el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner.

[[BOTOVERMELL::Guanyadors Llotja Oberta Júnior++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/076/544/original/Guanyadors_Llotja_Oberta_FCB-Villarreal.v1385645035.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();