fcb.portal.reset.password

Agenda cultural1

AUTOR: RayCooney

DIRECCIÓ: Àngel Llàcer

AMB Joan Negrié (Guillem Salgado), David Verdaguer (Robert Bonet), Cristina Solà (Joana Melón), Maria Ribera (Amanda), Susanna Garachana (Infermera-cap), Pau Ferran (Oriol), Òscar Muñoz (Sergent. Mosso d'esquadra) i Enric Boixadera (Pere Orriols i Senyora Bonet)

El Dr. Guillem Salgado és a punt de donar la conferència més important de la seva carrera. Està assajant el discurs a la seva consulta, quan rep una visita inesperada de la infermera Melón amb la qual va tenir una relació amorosa fa 18 anys,  fruit de la qual va tenir un fill. El fill furiós l'espera a la recepció de l'hospital per demanar-li explicacions. La seva consulta es comença a omplir de gent. Tot pot passar en aquests moments abans de la conferència. Us convidem a riure veient com se'n surten aquests bojos del bisturí.

Com assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra telefònica per anticipat i adquirint dues entrades amb descompte per carnet de soci del FC Barcelona a PROMENTRADA (93 309 70 04), a partir d'avui i fins un dia abans de la funció (horari d'atenció de dilluns a divendres de 9h a 19h). 1,25€ en concepte despeses de gestió.

El soci s'haurà d'identificar amb el seu nom i cognoms i disposar d'una targeta de dèbit o de crèdit per efectuar la compra. Les localitats es podran retirar a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció, entre les 18.30 h i les 20.30 h, presentant el carnet de soci i el DNI.

Més informació

Com s’hi pot arribar?

Teatre Condal
Av. del Paral·lel, 91
08004 Barcelona

Metro: L2 Paral·lel i L3 Poble Sec
Bus: 20-24-57-64-121-157-N0-N6
Telèfon: 93 442 31 32

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();