fcb.portal.reset.password

Dos homes experimentats i sacrificats. Dos jugadors nascuts a milers de quilòmetres de distancia s’han unit  a Barcelona per esdevenir una de les millors parelles defensives de l’handbol mundial. Ells són Viran Morros i Cedric Sorhaindo, dos homes cabdals a la muralla defensiva del Barça Lassa i que s’han trobat, en un reportatge de Barça TV, a l’antiga muralla romana de Barcelona.

“Quan defenses bé, l’equip té més seguretat en atac, està més tranquil i disposa de gols fàcils al contraatac”. Aquesta és la base que defineix Viran Morros d’un aspecte del joc bàsic en una competició com la Champions. El seu company a la línia de sis metres que protegeix la porteria, Cedric Sorhaindo, pronuncia dues paraules clau en aquest sentit: confiança i complicitat. I és que el català i el francès fa molts anys que comparteixen vestidor i missió: ajudar l’equip a rebre el mínim de gols possibles.

Les dades de l’eficiència

L’eficiència defensiva dels blaugranes ha estat una de les claus de l’accés de l’equip, per sisena vegada en vuit edicions, a la VELUX EHF Final4 de Colònia. Dins de l’anomenat grup de la mort de la primera fase de la Champions, els blaugranes van ser la millor defensa amb 354 gols rebuts en 14 partits disputats. Només el va superar el Pick Szeged, del grup B, amb 350.

Un cop als quarts de final, els blaugrana, de nou, van demostrar la solidesa defensiva deixant el THW Kiel en només 18 gols en el partit de tornada al Palau Blaugrana, sent la millor defensa de la temporada 2016/17 a la Champions, en aquesta fase que donava el bitllet per a Colònia.

Tornar a dalt