Fotografia oficial per al flamant campió de Lliga

Fotografia oficial per al flamant campió de Lliga

El Barça d’handbol ha tornat als entrenaments amb la visita del president

El Barça d’handbol ja té fotografia oficial de la temporada 2023/24. La plantilla i el cos tècnic han posat aquest dilluns, just després de proclamar-se campions de la Lliga Plenitude, amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta, i amb el directiu responsable de la secció, Joan Solé.

La fotografia ha estat la primera per als nous fitxatges d’aquesta temporada, Javi Rodríguez i Jaime Gallego, i també per a Petar Cikusa, amb presència durant tot el curs al primer equip tot i tenir fitxa del filial. També ha estat el primer cop de Dika Mem duent el braçalet.

2024-04-15_FOTOEQUIPFCBHANDBOL_01

El president ha aprofitat per felicitar l’equip pel seu recent èxit a la Lliga Plenitude, tot just abans de començar una nova setmana amb els propers objectius al cap. El Barça tindrà dimecres partit de Lliga contra l’Ademar de Lleó, al Palau, i dissabte contra el Blendio Sinfín, a Santander.

I la setmana vinent arriba la Machineseeker EHF Champions League. Els blaugranes es veuran les cares als quarts de final contra el PSG francès, amb l’anada dijous 25 d’abril a París i la tornada, dijous 2 de maig a Barcelona.

El Barça ja té quatre títols al sac aquest curs: la Supercopa de Catalunya, la Supercopa Ibèrica, la Copa d’Espanya i la Lliga Plenitude. Ara esperen els quarts de la Champions, amb la Final Four del 8 i 9 de juny a l’horitzó, i la fase final de la Copa del Rei, del 31 de maig al 2 de juny.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut