Campions de Lliga Plenitude per sumar el 31è títol!

Campions de Lliga Plenitude per sumar el 31è títol!

Els blaugranes han guanyat una nova Lliga i la ratxa de campionats consecutius a l’Asobal s’allarga a 14

El Barça s’ha proclamat aquest dissabte, en vèncer el Fraikin Granollers, campió de la Lliga Plenitude 2023/24. Així, els blaugranes s’han assegurat el 31è títol de Lliga de la seva història i han allargat la ratxa a 14 campionats consecutius a l’Asobal. El de la Lliga Plenitude és, a més, el quart títol de la temporada per als homes de Carlos Ortega, després de la Supercopa de Catalunya, la Supercopa Ibèrica i la Copa d’Espanya.

El Bidasoa Irun, el gran rival

El Barça ha estat l’equip més regular de la competició, havent sumat fins ara 49 punts dels 50 que s’han posat en joc quan encara queden cinc jornades per disputar-se. El conjunt català només es va deixar un punt a la primera jornada, amb un empat (26-26) a casa del Bidasoa Irun, qui durant gran part de la Lliga ha estat el gran rival. I és que els bascos van fer una primera volta històrica, amb 27 punts de 30 possibles, i estaven a només dues unitats del Barça a l’aturada hivernal.

Aquest escenari va convertir el primer partit de la primera volta, la jornada 16, en un duel clau per a l’esdevenir de la Lliga Plenitude 2023/24. El Barça rebia el Bidasoa al Palau amb el lideratge en joc. I, tot i patir de valent durant bona part del xoc, els blaugranes van resoldre el partit amb la victòria (30-23) més important del campionat.

WhatsApp Image 2024-02-03 at 18.15.26

Amb dos títols més possibles a l'horitzó

El 31è títol de Lliga de la secció suposa també allargar la ratxa a 14 campionats consecutius. I és que l’Asobal només ha tingut color blaugrana des de la temporada 2010/11. Amb el títol de la competició domèstica a la butxaca, els homes de Carlos Ortega encara continuen vius a dues competicions més. El 25 d’abril i el 2 de maig jugaran els quarts de final de la Machineseeker EHF Champions League, contra el PSG, amb una hipotètica final a quatre a l’horitzó el 8 i 9 de juny. Una setmana abans serà el torn de la Copa del Rei.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut