fcb.portal.reset.password

Filip Jicha, nou lateral esquerre del FCB Lassa / Germán Parga - FCB

El FC Barcelona Lassa d’handbol ha presentat aquest matí el seu últim fitxatge, el lateral esquerre txec Filip Jícha. El jugador, que arriba procedent del THW Kiel on era el capità, arriba a Barcelona amb “la voluntat d’ajudar l’equip a tornar a guanyar totes les competicions”. Per la seva banda, Xavi Pascual ha declarat que amb Jícha “hem fitxat un dels millors d’Europa, un jugador imponent en atac i que ens ajudarà també en defensa”.

Filip Jícha ha volgut mostrar en tot moment la seva satisfacció per haver fitxat pel FC Barcelona Lassa: “és un honor formar part d’aquest club, el meu objectiu és ajudar l’equip a defensar el títol de la Lliga de Campions. A Alemanya vaig guanyar molts títols però venir aquí és un repte”. Jícha ha insistit en les seves ganes de guanyar trofeus de blaugrana: “He guanyat molts títols en els últims anys i tinc moltes ganes de tornar a sentir aquest sentiment”.

“No tinc por a les comparacions”

A més, el jugador txec ha destacat el paper de l’exjugador blaugrana Nikola Karabatic en la seva decisió: “sí, vam parlar perquè vam ser companys i em va dir que aquí estaria molt bé, que aquest equip és molt bo”. El nou jugador blaugrana ha estat clar sobre les possibles comparacions amb el lateral francès: “No tinc por de les comparacions amb ell, sé el que puc fer i entrenaré per millorar el meu joc”, ha conclòs.

Per la seva banda, Xavi Pascual també ha fet referència a Karabatic: “Sabem que jugui qui jugui al lateral esquerre se’l compararà amb el Niko, però el Filip no ve a substituir ningú ni a solucionar-nos cap problema, ve a sumar”. Per últim, ha destacat que Jícha “és un jugador molt complet que ens pot ajudar en totes les facetes del joc, té caràcter guanyador, té gana de títols i pot ajudar a mantenir el nivell de competitivitat”, ha finalitzat.

Tornar a dalt