fcb.portal.reset.password

Victor Tomàs, amb el títol de Lliga / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

La International Handball Federation (IHF) ha tramès formalment al FC Barcelona una invitació per participar a la Super Globe, que es disputarà a Doha (Qatar), del 25 al 30 d’agost del 2013.

El FC Barcelona ha fet saber a la IHF l’acceptació d'aquesta invitació i vol agrair a aquest organisme l'oportunitat de participar en aquest important esdeveniment.

El Barça i set equips més

Aquesta serà la primera vegada que el FC Barcelona participa a la Super Globe, una competició que disputen els campions continentals de clubs, més altres equips convidats.

A banda del Barça, en l’edició del 2013, està prevista la participació de l’Hamburg (Alemanya), com a campió d’Europa; Al Rayyan (Qatar), campió asiàtic; Etoile Sportive du Sahel (Tunísia), millor equip africà; el Taubate (Brasil), com a campió panamericà; la Universitat de Sydney (Austràlia), d’Oceania; a més del club qatarià El Jaish i de l’amfitrió Al-Sadd (Qatar).

En els pròxims dies es farà el sorteig per definir els dos grups de quatre equips. Els dos millors clubs es creuaran a semifinals, abans de la final que es diputarà el 30 d’agost a l’Al Gharafa Arena.

Tornar a dalt