fcb.portal.reset.password

Nikola Karabatic, en el seu primer entrenament amb el Barça. / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El FC Barcelona d’handbol ja ha començat a treballar. Els jugadors s’han trobat amb els seus companys al Palau Blaugrana a les 8 del matí per fer la primera sessió de treball, basada en un test mèdic i físic, acompanyats d’una sessió de cursa al camp annex al Miniestadi. “Avui comencem a treballar per poder aconseguir el primer títol que tinguem, i així és com anirem”, ha dit Xavi Pascual, qui ha afegit: “Som un club que ha demostrat que fa una aposta important per l’handbol des de fa molts anys. Sempre estem a dalt i aquest any volem fer el mateix ja sigui en competicions internacionals o nacionals”.

La jornada d’aquest dilluns ha estat el primer dia com a blaugranes de Nikola Karabatic i Kiril Lazarov. En declaracions als mitjans, Pascual ha destacat sobre la seva adaptació que “els primers anys sempre són complicats en aquesta casa”. “Tenen una qualitat absolutament contrastada i probablement per a altres jugadors el període d’adaptació seria més gran. Espero que ells en necessitin poquet”, ha afegit. Les dues incorporacions per a la temporada 2013/14 han treballat amb la totalitat de l’equip junt amb els quatre reforços del filial, Johny Medina, Michal Kasal, Adrià Figueras i Fran Revuelta. Aitor Ariño, per altra banda, s’ha exercitat per separat en la fase final de la seva recuperació. Pascual ha definit els seus homes com “la millor plantilla del món”. “És el millor equip i ara mateix no canviaria res”, ha assegurat.

Estada a Andorra

Un cop acabada la sessió matinal de treball, el FC Barcelona d’handbol s’ha desplaçat fins a Encamp, localitat andorrana on es realitza la primera setmana de pretemporada blaugrana, amb tres sessions de feina diàries.

Tornar a dalt