fcb.portal.reset.password

Pascual, tècnic del Barça Intersport. FOTO: ÀRXIU / FCB

El Barça Intersport visita aquest dissabte, a partir de les 19.30 hores, la pista de l’ARS Palma del Río, un equip que va ascendir la temporada passada a la Lliga Asobal i que, per tant, és nou a la màxima categoria de l’handbol espanyol. Malgrat aquest fet, Xavi Pascual no es refia del conjunt cordovès i alerta que “és un equip que juga bastant bé a handbol, i que està ben treballat col·lectivament”. “Som superiors, però ho haurem de demostrar al camp”, no amaga l’entrenador.

La defensa, la intensitat i el factor camp, els principals perills

Fent referència novament als principals perills del seu rival a la segona jornada de Lliga, el tècnic ha destacat que “el més important en els equips que pugen és la il·lusió i les ganes que hi posen”. D’altra banda, subratlla que “és un equip força descarat, que juga amb pressions imparells i quan juga a casa sempre és perillós”.

Jernemyr, Rocas i Rutenka, baixes

Fins a tres jugadors no podran saltar a la pista aquest dissabte. Es tracta del suec Magnus Jernemyr, el bielorús Siarhei Rutenka i el català Albert Rocas, el primer per molèsties a l’esquena, el segon per molèsties al peu dret i el tercer perquè les té a l’espatlla esquerra.

A l’altra cara de la moneda hi ha l’extrem Juanín García, que podria disputar els seus primers minuts a l’Asobal aquesta temporada. “Segons com vagi el partit, veurem si li podem donar alguns minuts”, ha acabat dient Xavi Pascual.

Tornar a dalt