fcb.portal.reset.password

Rutenka guardonat amb el Trofeu Powerade/ FOTO: ARXIU-FCB

Siarhei Rutenka ha estat guardonat amb el trofeu Powerade de l’Asobal de la temporada 2011/12. Aquesta distinció s’atorga al jugador que més partits ha disputat en les competicions Asobal de la temporada anterior.

Ple de partits

El lateral bielorús del FC Barcelona Intersport va fer el ple de partits en les competicions organitzades per l’Asobal durant la temporada 2011/12.

Rutenka va jugar els 30 partits de Lliga, 3 de Copa del Rei, un de Supercopa i 2 de Copa Asobal. A més, Siarhei Rutenka va ser el màxim golejador del FC Barcelona Intersport a la Lliga Asobal amb 146 i quart en la taula total de golejadors de la Lliga.

Aquest rendiment li va suposar l’ampliació del seu vincle contractual amb el FC Barcelona fins a la fi de la temporada 2015/16.

Tres de quatre

El trofeu Powerade ha estat atorgat en quatre ocasions. A la primera edició, la temporada 2008/09, l’extrem blaugrana Víctor Tomás es va emportar el guardó. A la temporada següent el trofeu va anar al porter blaugrana Daniel Saric.

L’hegemonia blaugrana es va trencar la temporada 2010/11, emportant-se el guardó Isaias Guardiola, llavors a les files del BM Atlètic de Madrid.

Amb el guardó a Rutenka, tres de les quatre edicions d’aquest trofeu han tingut color blaugrana

Tornar a dalt