fcb.portal.reset.password

Rutenka i Saric, en el primer entrenament. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

El Barça Intersport ha tornat a l’activitat aquest dilluns al matí després de les vacances d’estiu. El vigent campió de Lliga ha pogut comptar amb sis jugadors del primer equip en l’entrenament inicial de la pretemporada: Rutenka, Saric, Noddesbo, Juanín, Montoro i Stranovsky.

Xavi Pascual tenia les baixes dels 10 homes que estan participants als Jocs Olímpics i és per això que ha citat 11 jugadors de les categories inferiors: Balaguer, Ariño, Biosca, Revuelta, García, Figueras, Arnau, Carmona, Medina, Castro i Kasal.

Cursa i cap a Encamp

L’equip s’ha retrobat a les 9 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on ha fet mitja hora de cursa al camp número 8 i, posteriorment, ha completat l’entrenament amb uns estiraments a la pista. Tot seguit, el Barça Intersport s’ha desplaçat a Encamp (Andorra) per dur a terme l’'stage' de pretemporada. S’hi quedarà fins al 10 d’agost. Fins llavors, el cos tècnic ha dissenyat triples sessions diàries.

Després de l’estada andorrana, el conjunt blaugrana seguirà treballant a partir del dia 13 a Barcelona. Una setmana més tard està prevista la tornada dels internacionals, i el 21 hi haurà el primer partit de pretemporada a la localitat bosniana de Doboj.

Tornar a dalt