fcb.portal.reset.password

L'entrenament, un èxit de públic. FOTO: GERMÁN PARGA- FCB

Apropar l’handbol als més joves és la millor manera de promocionar aquest esport i que acabi agradant als més menuts. El Barça Intersport de Xavi Pascual ha fet aquest dimecres un entrenament de portes obertes i el públic ha donat una resposta molt positiva.

Més de 3.000 persones s’han apropat a una festa de l’handbol que ha servit per compartir molts detalls entre els jugadors del primer equip, i d’altres del Barça B, amb els més petits. L’entrenament ha constat de quatre parts: escalfament, transferències, un partit d’exhibició del Barça i els jocs finals amb els joves. Un dels grans protagonistes de l’acte també ha estat el tècnic Xavi Pascual, que ha pogut compartir vivències amb els joves i que ha explicat al públic en cada moment quin era l’exercici que s’estava duent a terme. En total, gairebé dues hores d’handbol i premis al Palau Blaugrana.

Diferents activitats

En aquesta última part de l’entrenament, Ángel Montoro, Siarhei Rutenka i Mikel Aguirrezabalaga han demostrat a quina velocitat poden fer un llançament a porteria. Els 80 nens seleccionats, dividits en grups, també han pogut fer llançaments de penal i altres jocs de precisió a ambdós costats del pavelló. Els millors en cada joc s’han endut diferents premis i posteriorment tots els joves s’han fet una foto de record amb els seus ídols.

"Segur que tornaran"

Finalment, Víctor Tomás, el capità del Barça Intersport, ha agraït el suport i la seva assistència a tots els joves que han volgut viure un matí diferent i carregat d’emocions fortes. “Crec que es bo per als joves, perquè s’ho han passat bé, ho recordaran, i segur que tornaran al Palau. Hem fet un entrenament amb molta més alegria. A banda d’entrenar i fer la nostra feina, és bo que trobem alguna cosa diferent”, ha comentat Víctor Tomás, que ha afegit que “continuem mantenint el cap fred per poder anar a Colònia a guanyar”.

Tornar a dalt