fcb.portal.reset.password

Saric, un dels destacats a Chambéry. Foto:Arxiu-FCB

El partit entre Chambéry i Barça Intersport va ser el 9è que l'handbol blaugrana disputava a França en competició oficial. Fins al partit de diumenge, els resultats dels blaugranes sempre havien estat força ajustats en els partits a França. Contra el Chambéry, el FC Barcelona Intersport va millorar els seus registres a l'Estat francès.

Més renda que mai

La diferència d'onze gols que van aconseguir els blaugranes és la renda més gran que mai el Barça d'handbol ha aconseguit en els 9 partits oficials que ha disputat a França.

Fins diumenge la màxima diferència que els blaugranes havien obtingut havia estat de dos gols. La temporada 1990/91, a la Copa d'Europa, el Barça s'imposava per 16-18 a l'US Nimes. L'altra victòria per aquesta mateixa renda va ser la temporada 2007/08 davant l'Ivry, també a la Champions.

Més gols que mai

Els 30 gols marcats a Chambéry també són un record. Són la millor anotació del Barça d'handbol en partits oficials disputats a França, superant els 29 gols que el Barça va marcar la temporada 2007/08 davant l'Ivry.

El Barça d'handbol ha jugat 9 partits oficials a França. N'ha guanyat 4, n'ha empatat 2 i ha perdut 3 partits. Els blaugranes han marcat 208 gols i n'han encaixat 199, en els 9 partits.

Igualant records

Laszlo Nagy i Albert Rocas van marcar ahir 7 gols cadascú. Amb aquest registre igualen Mikel Aguirrezabalaga i Siarhei Rutenka, com a màxims golejadors del Barça Intersport, en un partit d'aquesta edició de la Champions d'handbol.

Mikel Aguirrezabalaga va aconseguir els 7 gols en el partit davant l'IK Savehof i el Siarhei Rutenka els va anotar al Zagreb Arena davant el Croatia Osiguranje Zagreb.

21 aturades

Dins de les dades estadístiques que va deixar el partit davant el Chambéry cal destacar l'actuació del porter Daniel Saric. El blaugrana va realitzar una molt meritòria actuació i va finalitzar el partit amb 21 aturades i amb només 19 gols encaixats.

Tornar a dalt