fcb.portal.reset.password

Foto: Àlex Caparrós - FCB

Per al tècnic de l'handbol blaugrana, una de les claus s'ha de buscar en el fet que "Saric ha estat perfecte, incomensurable, perquè l'equip l'ha ajudat molt". Pascual creia que "el marcador ha estat curt pels mèrits que hem fet".

Victòria de col·lectiu

Xavi Pascual, a la roda de premsa posterior al partit davant el  Naturhouse La Rioja, ha volgut destacar "que ha participat tothom i que tots els jugadors, menys Jernemyr –que només juga en defensa– i els porters, tothom ha marcat. "

El tècnic del FC Barcelona Intersport explicava que "tothom ha entrat en la dinàmica del joc i hem fet un handbol divertit. La gent que ha vingut ha vist un bon partit".

"Crec que hem estat molt bé. Ens hem refet ràpid de la derrota de la Supercopa. Hem millorat les errades, errades normals per l'època de la temporada on estem. Dimecres a Sabadell van estar molt bé i avui tothom ho ha donat tot", explicava Pascual.

La coincidència amb el futbol

Pascual ha volgut manifestar que "hi ha una cosa que no entenc, els horaris de les televisions. Un club com el Barça, que tothom sap el que representa el futbol, que estiguem jugant a casa i que estiguin fent el partit de l'equip de futbol per televisió no ho trobo normal".

Continuant amb la reflexió anterior, per a Pascual, aquest fet "ens perjudica i ens perjudica moltíssim. Agraïm molt a la gent que ve, i intentem donar el nostre agraïment amb l'handbol que fem, que avui ha estat brutal".

Rocas: “Els resultats arribaran”

El màxim golejador del partit ha estat Albert Rocas, amb vuit gols –cinc dels quals els ha fet des dels set metres. L'extrem gironí ha qualificat de "fenomenal" el partit dels blaugranes. "L'important és que l'equip ha fet un gran partit. Hem aixecat el cap després del mal partit de la Supercopa".

Precisament, aquella derrota ha servit per esperonar un equip que ha treballat dur durant la pretemporada. "Dimecres ja vam demostrar que l'equip està treballant bé. Diumenge no van sortir les coses, però la línia de treball és similar a la temporada passada i els resultats arribaran", ha afegit Rocas. La defensa és una de les claus del Barça Intersport, executada molt bé contra el Naturhouse: "Si estem bé en defensa i Daniel Saric o Sjöstrand (dos porters de categoria) ens ajuden, és més fàcil".

Tornar a dalt