fcb.portal.reset.password

Pascual satisfet del rendiment de l'equip. (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

L'entrenador Xavi Pascual estava feliç de la feina feta pels seus jugadors i apuntava que "el resultat ha estat molt bo, i si no ha pogut ser més ampli ha estat per alguns llançaments que hem errat des dels 6 metres".

Aturar l'ofensiva sueca

Segons Pascual, aquestes ha estat les claus per vèncer els campions suecs: "El nostre atac ha estat fluid i hem pogut tallar les seves principals armes ofensives, ajustant la defensa a la seva primera línia i al seu pivot. Tot plegat ens ha ajudat a córrer".

Una de les preguntes que el tècnic ha respòs durant la conferència de premsa posterior ha estat sobre el set inicial que l'equip ha presentat avui davant l'IK Sävehof. Pascual ha explicat que "creia en el set inicial que he tret, i si demà tornéssim a jugar el partit ho tornaria a repetir. Han estat a un molt bon nivell"

Sent més precís en les seves explicacions, Pascual ha dit que "no pretenia reservar ningú, aquest no era el plantejament. Uns dies juguen uns i uns altres dies juguen els altres, així és un equip. El que té de bo un equip com el nostre és que, com he dit, uns dies juguen uns i un altre dia juguen uns altres, però el nivell continua sent altíssim".

El que s'ha fet i que el ve

"Guanyar els tres partits sí que és un inici somiat. Les dues darrers temporades a la Champions no havíem començat tan bé.", deia Pascual responent a la pregunta de si aquest era l'inici somiat a la Champions.

Però el tècnic ja tenia la vista posada en el futur del FC Barcelona Intersport i comentava que "la setmana que ve ens espera un partit duríssim a Zagreb, i dimecres tenim la lliga en joc al Palau davant el BM Valladolid".

Altres reaccions

Mikel Aguirrezabalaga, jugador del Barça Intersport

"Jo crec que hem fet un partit complet en tots els sentits. A la primera part hauríem d'haver-nos marxat de més gols perquè hem jugat prou bé en atac. Hem tingut moltes ocasions clares que hem fallat. Ells sempre donaven la sensació que estaven preparats per atacar. Però a l'inici de la segona part ho hem aconseguit".

Cristian Ugalde, jugador del Barça Intersport

"La nostra mentalitat és anar guanyant tots els partits".

"La Champions és una altra història. Pots perdre punts però intentarem que no passi. L'important és anar fent, agafar la forma, per quan arribin els partits importants estar tot bé".

"Crec que el rival ha vingut aquí amb la idea de veure si podia donar la sorpresa. Nosaltres no hem deixat que això passés. Des d'un començament hem estat molt bé en defensa, fent contraatacs. En l'atac, molt fluïts per aconseguir gol. Tot i que no ha estat aquesta diferència la que s'ha vist en acabar la primera part però a la segona part hem continuat igual".

Lesió de Víctor Tomás

L'extrem blaugrana Víctor Tomás s'ha fet, en el partit d'avui, una petita ruptura fibril•lar a l'adductor mitjà de la cama esquerra. Malgrat que dilluns se li faran més proves, podria ser baixa per al partit de dimecres al Palau davant el Cuatro Rayas BM Valladolid.

Tornar a dalt