fcb.portal.reset.password

Foto: Arxiu FCB

En una setmana de doble repte , els homes del Barça Intersport afronten el primer contra el Valladolid (dimecres, 18.45h), un duel que el tècnic Xavi Pascual assumeix com "un dels partits més difícils que tinguem aquesta temporada. És un dels equips capacitats per guanyar al Palau".

Pascual és molt conscient de les qualitats del seu rival. "El Valladolid és un equip de Champions que no està jugant la Champions", assegura el tècnic blaugrana. "És un equip que sempre juga molt bé contra nosaltres, que té un entrenador que prepara molt bé els partits i que segur que ens posarà moltes dificultats", apunta.

Abans del futbol, passin pel Palau

Per frenar un equip amb tantes virtuts, el tècnic blaugrana té clar que necessita el suport dels aficionats culers. "Si al Palau tinguéssim demà un bon ambient que ens ajudés a treure endavant el partit seria molt important", explica Pascual. "Si la gent pot venir una mica abans del futbol, pot gaudir d'un bon espectacle. En dies importantíssims que ens juguem la Lliga, jugar amb 4000 persones que et puguin ajudar és molt positiu", assegura.

Tornar a dalt